Brutalno

KRALJEVČANKA NAPADNUTA NA ULICI: Saksijama gađao ženu jer mu smeta njen pas

Nakon što je staford Maje L. pobegao iz dvorišta zgrade, komšija je brutalno nasrnuo na nju, iako njen ljubimac nikoga nije napao

Društvo
> 15:03h

Maja L. nedavno je napadnuta u Ulici Tanaska Rajića u Kraljevu zbog svog psa, koji je zasmetao komšiji.

U razgovoru za Kurir Maja L. tvrdi da njen staford Beta nikada nikog nije napao, da nije agresivan i da ga svi u komšiluku vole.

- Incident se odigrao 28. avgusta uveče. Drugarica, koja takođe ima staforda, i ja sedele smo u dvorištu naše zgrade. Neko od komšija je ostavio otvorenu kapiju i Beta i Klea su izašle na ulicu. Odmah smo potrčale za psima. Kučići su otišli do Ulice Tanaska Rajića, koja nam je blizu, i u tom momentu nastao je haos. Čovek je stajao na terasi i krenuo da viče na nas - opisuje Maja početak nemilog događaja.

Ona dodaje da su se psi uplašili i pobegli pod terasu, a da komšija nije prestajao da lupa.

- Rekla sam mu da sačeka, da ne lupa toliko i da ćemo pse odmah vezati. Nakon što sam to učinila, rekla sam mu da je vezana i da nema problema. Međutim, on je počeo da me gađa saksijama s terase i samo pukom srećom nije me pogodio. Tresla sam se kao prut. Tu nije kraj. Izleteo je iz stana, pokušavala sam da ga smirim i govorila da su psi vezani - navodi naša sagovornica.

Prema njenim rečima, čovek ju je vređao i psovao, dok su njena prijateljica i ona bezuspešno pokušavale da ga umire.

- Uhvatio me je za ruku i počeo da me vuče po ulici. Bila sam preplašena. To je trajalo sve dok nije izašla njegova žena, koja ga je povukla. Da ga nije sklonila, on bi mene ubio - priseća se ova Kraljevčanka.

Sagovornica Kurira kaže da je jedan od komšija pozvao policiju i da su dali izjave po njihovom dolasku, a ona takođe planira da podnese prijavu.

- Čim je došla policija, on je zaćutao. Napravio mi je podlive na ruci, još me boli. Išla sam i u Hitnu pomoć. Sada čekam da vidim šta će policija uraditi nakon izjava koje smo dali - kaže nam Maja i zaključuje da nikada nije doživela ovakvu, ali ni sličnu neprijatnost.

M. Branković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo šta će vam se desiti ukoliko vozite presporo!