Foto: Printscreen

Pevačica nije mogla da se suzdrži

(FOTO) PALA U TRANS: Pripita Prija spopala Filipa!

Aleksandra Prijović uz vino uživala u glasu Adila Maksutovića, uz koga su joj proradile emocije, pa je svaki čas ljubila Živojinovića

Stars
> 17:42h

Aleksandra Prijović, kad malo više popije, ne gleda ni gde je ni ko je sve oko nje, već spopada dečka Filipa Živojinovića.

Tako je bilo i na otvaranju restorana sina Bobe Živojinovića pre dve večeri, kada je organizovao intimnu zabavu za prijatelje. Filip i Aleksandra su dočekali zvanice, ispoštovali ih na najbolji mogući način, a kad se pred ponoć zahuktala atmosfera, nastao je opšti haos, pa su se i domaćini opustili.

- Prija je bila najveselija, a vina se dohvatila čim je došla u restoran. Lagano ga je ispijala dok je nazdravljala s gostima, ali kad je krenula živa svirka, opustila se.

foto: Printscreen

Živim da te volim

Za muzički program bio je zadužen Dejan Lazović, poznatiji kao Zli Pevač, koji inače Živojinovićima peva na privatnim proslavama. Aleksandra mu je u jednom trenutku otela mikrofon iz ruke i zapevala „Za nas kasno je“, i tad je nastalo ludilo. Tu su ustali Brena i Boba da đuskaju - priča naš izvor s lica mesta i dodaje da se Prijovićka rasplakala.

- Pred kraj žurke zapevao je i Adil Maksutović. Aleksandra mu je poručila pesmu Saše Kovačevića „Živim da te volim“, zbog čega je pala u trans. Tokom prvih taktova ona se raznežila i počela da spopada i ljubi Filipa, a potom se zagledala u Adila i počela da plače.

foto: Printscreen

Pogodila ih balada

Naglas je govorila: „Je*te, ti nisi normalan. Ja ovo u životu nisam čula. Ovo je neverovatno.“ Ispijala je vino, a cigarete nije gasila i palila je jednu za drugom. Filip joj je u više navrata šaputao da smanji alkohol jer nije navikla toliko da pije, ali ona je otvorila još jednu flašu kad ju je Maksutović svojim glasom pogodio u dušu. Kad je Prija završila sa svojim željama, Filip je poručio od Džeja „Iznajmiću sobu s pogledom na te“ i bacio je čašu - kaže naš izvor.

Kurir / Marija Dejanović Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PROMENILA IMIDŽ: Aleksandra Prijović u SADO-MAZO fazonu! Ali to nije sve...