Foto: Profimedia

KREĆE NOVA SEZONA ELITNOG FUDBALA

ŠOU MOŽE DA POČNE: Odmah na startu Lige šampiona derbi, čast Srbije brani čak 16 fudbalera

Naša zemlja imaće 16 igrača u najboljem evropskom klupskom takmičenju. Već na startu igra se derbi, Barselona na Nou kampu dočekuje Juventus

Fudbal
> 13:05h

Šou može da počne! Derbijem Barselona - Juventus danas (20.45, TV Arenasport) startuje nova sezona Lige šampiona, u kojoj će Srbija imati 16 igrača u različitim klubovima.

Barsa je, dakle, već sada dobila priliku da se osveti Juventusu za eliminaciju proletos u četvrtfinalu. Niko još ne ume pouzdano da proceni da li je ova nova Barselona dovoljno jaka da pobeđuje najjače i bez Nejmara i koliko će trajati prilagođavanje Osmana Dembelea na saradnju s Leom Mesijem i Luisom Suarezom, ali se makar motiv Katalonaca ne dovodi u pitanje.

foto: Kurir

Sigurne pobede se očekuju od Čelsija protiv Karabaga, kao i od Mančester junajteda u duelu s Bazelom, a više neizvesnosti mogao bi da donese meč u Rimu između Rome Aleksandra Kolarova i Atletiko Madrida. Na teškim iskušenjima biće odbrana Anderlehta predvođena Ivanom Obradovićem i Urošem Spajićem, jer idu na Alijanc arenu na noge moćnom Bajernu i sjajnom Robertu Levandovskom, koji je isprozivao upravu zato što ne dovodi najbolje fudbalere sveta.

- Ovo ne govori on, nego kroz njega odzvanjaju reči menadžera. Ne znam šta hoće da postigne, ali ima ugovor do 2021. i nema klauzulu, mi ne radimo kao neki drugi klubovi. Može da bude frustriran zbog PSŽ, ali ovo šteti klubu. Neka razmišlja o terenu - poručio je Poljaku direktor kluba Karl-Hajnc Rumenige.

Dejan Petković / Foto: Profimedia; Saša Pavlić

foto: Saša Pavlić

UEFA veruje Srbinu

MAŽIĆ SUDI U RIMU

Sudija Milorad Mažić i ove sezone će predstavljati srpske arbitre u Ligi šampiona. On će sezonu otvoriti deljenjem pravde na meču Roma - Atletiko Madrid, a pomagaće mu Milovan Ristić i Dalibor Đurđević. Iza golova će biti Nenad Đokić i Danilo Grujić, dok će četvrti sudija biti Nemanja Petrović.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Mesi pokazao supruzi gde da ga poljubi!