Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

LIDER POSTAVIO USLOVE

VOJISLAV ŠEŠELJ OTKRIVA ZA KURIR: Ulazim u rijaliti, ali za milion evra! I Vendi da mi dovedu, ne pristajem na manje!

Vojislav Šešelj dobio je ponudu da uđe u rijaliti "Parovi", a onda i u rijaliti "Zadruga", pristao je ali uz određene uslove. Lider Srpske radikalne stranke, očekuje odgovor televizijskih kuća.

Stars
> 14:13h

Kako Šešelj kaže, on želi da pregovara samo ako neka od televizijskih kuća prihvati da mu pre ulaska u rijaliti isplati milion evra.

"Ja sam prvo pregovarao o ulasku u "Parove" i tražio sam milion evra. Oni kao načelno bi to prihvatili, ali nisu mogli da isplate odmah. Ja tražim pare unapred, a oni kao nemaju unapred. Pa se onda javio Željko Mitrović, on ima bolju ponudu, nudi milion i po evra da uđem u "Zadrugu", ali i on kaže da nema sve pare unapred. Ja ne znam gde su im pare, ali ja ne ulazim dok se ne uplati unapred. Ko više plati, ja ulazim, a već sam odlučio kako da rasporedim novac - jednu trećinu za porodicu, jednu trećinu za SRS, a jednu trećinu u dobrotvorne svrhe."

foto: Filip Plavčić

Ukoliko ispune uslove i uđete u rijaliti, da li ćete se snaći i da li ćete ulaziti u sukobe sa ostalim takmičarima?

"Zar vam ja delujem kao nesnalažljiv čovek? Ja sam u životu vrlo često bio u sukobima i obično izlazio kao pobednik. A s druge strane, ja sam prilagodljiv čovek, prošao sam tolike zatvore i nagledao se svačega u životu. Ne bi trebalo da me baš nešto iznenadi", rekao je Vojislav.

foto: Marina Lopičić

Međutim, kada smo mu pomenuli bivšu ljubav, Vesnu Vukelić Vendi, pomislili smo da bi zbog nje možda i smanjio cifru, ali Šešelj ne odustaje.

"Uopšte ne ulazim u to ko će tamo biti, ko neće. Važno je da se plati pun iznos unapred", rekao je Šešelj.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs, M.Jeremić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!