Foto: Espreso

Misterija ubistva u Borči

ZAŠTO JE ZORANOV OTAC PROMENIO ISKAZ? Kaže da je JELENA BILA U VEZI SA TAJKUNOM, a pre 18 meseci...

Do sinoć je imao samo najleše reči za svoju monstruozno ubijenu snahu

Crna Hronika
> 23:23h

Vladimir Marjanović, svekar monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović posle sinoćnjeg hapšenja sina Zorana, osumnjičenog za Jelenino ubistvo, potpuno je promenio svoj iskaz. Pre godinu i po dana on je imao samo najlepše reči za svoju tragično nastradalu snahu Jelenu, govorio kako je strašno što je njegov sin u pritvoru, jer su Jelena i on bili kao nokat i meso.

- Veoma su se voleli. Bili su kao nokat i meso. Ja ne znam kako će on živeti sa ovim i bez nje - rekao je pre godinu i po dana Vladimir Marjanović ispred policijske stanice novinarima, kada je njegov sin zadržan u pritvoru 48 sati.

Reči o Jeleni Marjanović nije štedeo, i kada bi ga novinari pitali o njoj, uvek je imao reči hvale za svoju snahu.

- Ona je bila najdivnije stvorenje koje sam upoznao. Sjajna žena, majka, supruga. Kad pogledate u njene oči vidite toplinu, dobrotu i požrtvovanost. Otkako je ubijena proživaljvamo horor, najpre zbog njene smrti, a potom i zbog svega što pišu o nama - pričao je ranije Vladimir.

foto: Nebojša Mandić

Godinu i po dana kasnje, posle sinoćnjeg hapšenja Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović, njegov otac Vladimir potpuno je promenio iskaz, i izgovorio strašne reči o svojoj monstruozno ubijenoj snahi Jeleni. Verovatno je sve ovo u cilju odbrane svog sina.

- Ovo je klasična nameštaljka za mog sina Zorana, vidite šta su mu radili. Jelena je bila u vezi sa tajkunom, on je jako moćan i drži pola grada. Jelena je tražila od tog tajkuna da se razvede, a on nije hteo i zato ju je i ubio. Molim vas pomozite, molim vas, plašim se da će mi Zorana ubiti u zatvoru. Plašim se da ne bude da se sam ubio - rekao je sinoć otac Zorana Marjanovića, Vladimir.

Zoran Marjanović je sinoć uhapšen zbog ubistva supruge Jelene. Njemu je određen pritvor do 30 dana.

(Espreso.co.rs)