Foto: Facebook

Ne odustaje

DEVOJKA ZORICA MITROVIĆ ZA KURIR: Red je sad na mene! Uskoro ću posetiti mog Zorana u zatvoru

Posetili su ga dosad u Centralnom zatvoru advokati, otac Vladimir i brat Miloš. Red je sada na mene. Jedva čekam da ga vidim, nedostaje mi mnogo moj Zoran, kaže Zorica

Crna Hronika
> 13:46h

Zorica Mitrović (31), nova devojka Zorana Marjanovića, koji je prošle nedelje uhapšen zbog sumnje da je umešan u ubistvo supruge Jelene Marjanović, otkriva za Kurir da će ga uskoro obići u pritvoru.

UPOZORENJE: Zabranjeno preuzimanje fotografije

- Posetili su ga dosad u Centralnom zatvoru advokati, otac Vladimir i brat Miloš. Red je sada na mene. Jedva čekam da ga vidim, nedostaje mi mnogo moj Zoran - kaže Zorica i poručuje da će se za svog čoveka boriti do kraja jer je, kako kaže, ubeđena da je nevin i da nema veze s ovim zločinom.

foto: Printscreen Facebook

Podsetimo, Kurir je juče objavio ispovest Zorice Mitrović, koja je potvrdila da je u dugoj vezi sa Zoranom Marjanovićem i tvrdila da su se upoznali posle ubistva njegove supruge.

- Uz njega sam srcem i dušom. Zauvek ću biti s njim i mnogo ga volim. Bila sam mu podrška od prvog trenutka. Zabolele su me neistine u medijima i rešila sam da otkrijem istinu. Ne obazirem se na ljude koji pokušavaju da mu naude i da ga proglase monstrumom i ubicom. Velika nepravda je učinjena nad Zoranom. Svim silama ću se boriti da dokažem da je nedužan - rekle je Zorica i poručila:

- Zemlju i vasionu ćemo okrenuti, ali ćemo dokazati da je ovo pokušaj nameštaljke nedužnom čoveku, do boga ćemo ih terati osim ako neko ne poruči i ubistvo za mene, jer mnogo pričam za njihov ukus. Ali tu je Zoranova porodica, koja je časna i poštena, koja je uz njega i koja će za istinu i pravdu dati život ako treba. Borićemo se svi da ga izbavimo iz zatvora.

Hronologija

DRUGI PUT PRIVEDEN

Marjanović je uhapšen u petak, 15. septembra, nakon gotovo godinu i po dana od ubistva

Na teret mu se stavlja krivično delo teškog ubistva, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora

Marjanović je i ranije privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu pušten zbog nedostatka dokaza

On je 16. septembra na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu negirao da je ubio suprugu

Tada je rekao da je 2. aprila 2016. bio sa suprugom i ćerkom u šetnji u Borči, nakon čega je Jelena produžila na džoging, a on se s ćerkom vratio kući oko 15-16 sati

Nestanak supruge prijavio je oko 20 sati, a njeno telo pronađeno je sutradan na nasipu u Borči

(Kurir.rs/Lj. STANIŠIĆ/Foto: Privatna arhiva)

UPOZORENJE: Zabranjeno preuzimanje fotografije

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Nove spekulacije i nagađanja o ubistvu Jelene Marjanović