Foto: Instagram

Ne biste je prepoznali

ŠOKANTNA FOTOGRAFIJA: Jelena Dokić je bila jedna od najzgodnijih teniserki, a pogledajte kako izgleda sa 120 kilograma težine!

Nekadašnja teniserka Jelena Dokić vodi veliku životnu bitku, pošto se zbog problema sa štitnom žlezdom za godinu dana ugojila čak 60 kilograma.

Tenis
> 13:21h

- Moja težina se tačno duplirala u odnosu na onu koju sam imala kada sam igrala tenis - otkrila je australijskim medijima Dokićeva.

Tokom perioda u kome je duplirala težinu, Jelena nije mogla da radi gotovo nikakvu fizičku aktivnost.

- Nisam mogla radim ništa od stvari koje volim. Nisam mogla da trčim, da igram tenis, da skačem, trčim uz stepenice, a sve to najviše zbog problema sa štitnom žlezdom. Na početku oporavka morala samo da hodam. U početku blagim uzbrdicama. Dugo nisam imala nikakvu intenzivnu fizičku aktivnost. Trebalo je mnogo vremena da prođe dok nisam izgubila 15 kila i onda mogla da počnem da lagano trčim.

Nekad i sad, foto: Instagram/Sunday Telegraph

Kada je dospela do težine od 120 kilograma, Jelena je početkom ove godine odlučila da krene sa ishranom kojom je do sada uspela da skine 30 kilograma.

- To je tek polovina mog puta. Želim da se vratim na nivo koji sam imala tokom celog života. Međutim, nije samo reč o skidanju kilograma, već o promeni načina života, ishrane, sticanju samopouzdanja. Ovo je više borba na psihološkom planu - istakla je Dokićeva.

Kurir sport

Foto: Instagram/Sunday Telegraph

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Prazne tribine - prednost Partizana !