Foto: Kurir

ŠokantNO

KRVARIO SAM ZA SRBIJU, A ČEKAM DRŽAVLJANSTVO 42 GODINE: Pogledajte kako je Božo ZAPALIO PORŠE OD 170.000 EVRA! Posle toga zapretio: U PONEDELJAK ĆU ZAPALITI SEBE!

Ne želeći da trpi nepravdu, u očaju je rešio da zapali skupoceni terenac, jer drugog izlaza nije video. Sada preti da će zapaliti samog sebe

Društvo
> 22:19h

Božidar Filipović (53), biznimen i nekadašnji bokser, zapalio je svoj skupoceni "porše kajen" revoltiran time što su mu iz "Parking servisa" odneli terenac i pritom ga oštetili!

Čovek nije više mogao da trpi nepravdu, a pošto mu je pukao film, iz očaja je benzinom polio skupoceni automobil, a potom ga zapalio.

Filipović, koji je, inače, poreklom iz Crne Gore, kazao je da je tim radikalnim potezom želeo da skrene pažnju na sebe i zbog toga što je ponovo odbijen za srpsko državljanstvo, iako u Srbiji živi već 42 godine, zbog čega nema dokumenta i ne može da raspolaže svojim višemilionskim iznosnom u evrima, koje ima na računu.

"Za Srbiju sam krvario na frontu, imao sam osam operacija, ovde sam i vojsku služio i sada moj život po nekome ne vredi ničemu. Sve su mi oteli, bacali su mi bombe na kuću, a sad su mi uzeli i auto. Faktički ga ukrali i slupali. Pošto sam ja sad niko u ovoj zemlji, ne treba mi ni ovaj auto, nema svrhe da postoji. Molim predsednika da me primi da mu kažem šta imam, a ako ne isteram pravdu spaliću i sebe", zaključio je Filipović.

Za to, kako tvrdi, odgovorni su ljudi iz vladajuće Srpske napredne stranke, čija je meta već duže vreme, jer je bio blizak sa Demokratskom strankom.