Foto: Instagram

NOVO VESELJE

NATAŠA BEKVALAC SE UDAJE I U BEOGRADU: Evo zbog čega je donela takvu odluku

Pop zvezda Nataša Bekvalac puna je iznenađenja. Atraktivna plavuša se nedavno vratila sa Ibice, gde je izgovorila sudbonosno „da“ Luki Lazukiću, a već sada planira kako da iznenadi svoje i njegove roditelje.

Stars
> 21:57h

Gospođa Lazukić razgovarala je sa mužem i pao je dogovor da u narednom periodu organizuju proslavu venčanja koje se održalo na Ibici, ali i da pozovu matičara da dođe kod njih kući, gde bi se još jednom zakleli na večnu ljubav.

"S obzirom na to da Natašini i Lukini roditelji nisu otputovali sa njima na Ibicu, njih dvoje su rešili da ih iznenade. Luki se veoma dopala Natašina ideja da organizuju mini-veselje za roditelje i najuže članove porodice. Kako su im tokom njihove veze i celog haosa koji se dešavao u medijima zbog njih roditelji bili najveća podrška, ovo je bilo najmanje što su mogli da urade kako bi im se revanširali", otkriva izvor i dodaje da se tačan datum još ne zna, ali da će to biti uskoro.

"Njih dvoje će organizovati jednu večeru na kojoj će se okupiti porodica. Najveće iznenađenje će svakako biti dolazak matičara, pred kojim će se Nataša i Luka još jednom zakleti na večnu ljubav", kaže izvor.

(FOTO) NATAŠA BEKVALAC ČEKA DRUGO DETE: Fotka pokazuje koliko je srećna posle venčanja, a jedan detalj nikome nije promakao!

Skandal koji se desio dan nakon Natašinog i Lukinog venčanja svakako je bio status njegove sestre na društvenoj mreži Fejsbuk u kojem govori loše stvari o rođenom bratu i novopridošloj snajki. Ipak, kako saznajemo, takav njen stav nije uspeo da pokvari harmoniju u Natašinom i Lukinom odnosu.

"Nisu se uopšte potresli, niti ih je iznervirala cela ta priča. Njih dvoje su veoma zaljubljeni i mnogo se vole, tako da ih negativne priče uopšte ne pogađaju", kaže izvor.

Da je zaista zaljubljena i da voli kao nikad pre svedoči i činjenica da je Nata prvi put uzela prezime svog supruga. Nataša Bekvalac je nakon povratka sa Ibice odmah počela sa radnim obavezama, uprkos činjenici da je u drugom stanju. S obzirom na to da se odlično oseća, ona za sada neće praviti pauzu kada se radi o nastupima.

(Kurir.rs/Alo/D.R. Foto: Printscreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PRVI SNIMAK SA VENČANJA NATAŠE BEKVALAC: Pogledajte kako je izgledala mlada