Foto: Pixabay

Znaju tajnu

STRAVIČNO UPOZORENJE ESKIMA: Zemlja se pomerila, NEŠTO SE PROMENILO, nešto OPASNO SE DEŠAVA!

Starešine su se složile da je uzrok takvim promenama pomeranje Zemlje prema severu.

Planeta
> 08:53h

Uragan Irma, zemljotresi, masovna ubistva, ratovi, zveckanje nuklearnim oružjem, džinovski lednici se odvajaju od Antarktika...

Svet kakav poznajemo srlja u propast, a kao da nam to nije bilo dovoljno, oglasio se i narod koji se retko oglašava, i to jednim katastrofičnim predviđanjem.

Prema eksimskim starešinama, koji su dobri vremenski prognostičari, jer žive u skladu s prirodom, izučavajući jednostavne, ali često zanemarene signale, problem nije samo u globalnom zagrevanju.

Naime, ovi domoroci u arktičkim regijama Kanade, SAD i Grenlanda kažu da klima nije krivac za sve, već se po njima, jednostavno rečeno "Zemlja pomerila".

Ovo jezivo upozorenje su uputili NASA i celoj globalnoj naučnoj zajednici, govoreći kako je naša "planeta stenjala, a nebo se promenilo".

Pogledajte video:

Oni tvrde da se Zemlja "zateturala", odnosno "nagnula" prema severu, što je rezultiralo "promenom na nebu". - Nebo je drugačije - starešine su tako upozorile NASA da Sunce više ne izlazi na mestu na kojem je izlazilo ranije. Upozorili su i da im dani traju duže nego ikad pre, a tvrde i da su se promenili položaji Meseca i zvezda, što je po njima pravi uzrok promena temperature i strašnih oluja koje pogađaju planetu. Sve starešine su se složile da je uzrok promenama pomeranje Zemlje prema severu, a smeta im što se za sve optužuju klimatske promene. Prema njima, Sunce je sada na višoj poziciji na horizontu i greje više nego obično. - Nešto se opasno događa sa Zemljom - tvrde Eskimi.

OBAVEZNO POGLEDAJTE

IZGOREĆEMO: Zbog HAARP-a u Srbiji toplotni udar i do 60 C! (VIDEO) OLUJA UPLAŠILA MAKEDONCE: Harp li je, šta li je?

VIDEO) ZASTRAŠUJUĆE TVRDNJE NAUČNIKA: HAARP je uspeo, čovek kontroliše uragane, Harvi je najbolji dokaz!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Čelični stisak zmije dokrajčio je guštera...al' zamalo! Ludi preokret u okršaju gmizavaca!