Foto: Damir Dervišagić/aleksandar jovanović cile

IVAN MARINKOVIĆ OPLEO PO BIVŠOJ ŽENI: Goca mi duguje 20.000 €!

Kad smo kupili stan, u kome ona sada živi s mužem, morali smo da stavimo stan moje mame pod hipoteku. Posle razvoda nije isplatila dug banci, zbog čega sada ne mogu da prodam tu nekretninu

Stars
> 22:03h

Ivan Marinković tvrdi da mu bivša supruga Goca Tržan duguje 20.000 evra! Učesnik „Parova“ požalio se cimeru Miliju da je u problemu zbog pevačice, jer ne može da proda stan u centru Beograda koji mu je pripao posle majčine smrti pošto Goca nije isplatila dug.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Kad smo se venčali, kupili smo stan u Mirijevu na kredit. Ona tu sada živi s našom ćerkom Lenom i suprugom Rašom. Ja sam imao neku kombinaciju da uzmemo veći kredit, ali smo taj stan u Mirijevu morali odmah da stavimo pod hipoteku. Pritom, banka je tražila još jednu hipoteku, pa sam ja moju pokojnu mamu zamolio da mi to učini, da stavimo njen stan koji se nalazi u Dalmatinskoj pod hipoteku, što je i učinila - požalio se Ivan i dodao da on sada živi u tom stanu.

foto: Damir Dervišagić

- Ja sad živim tamo, ali hteo bih da ga prodam i da kupim neki manji u Kotežu. Šta će meni toliki stan?! Ali kad smo se Goca i ja razveli, dogovor je bio da njoj ostane taj stan u Mirijevu. Ja sam joj dao pet godina fore da mi skine hipoteku sa ovog u centru grada, a ona još to nije uradila. Goca meni, tačnije banci, duguje za hipoteku dva konja evra (20.000 evra, prim. aut.). Ona obećava da će to da plati, ali nikako to da uradi. Mogao bih ja na sud zbog toga, ali to će da traje pet godina - rekao je Marinković.

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s Gocom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Jelena Stuparušić

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Goca Tržan: Udavala sam se 2 puta, ali to ne znači da je tu kraj (VIDEO)