Foto: Nemanja Pančić

Lider JS podelio pomoć u Jagodini i poručio

Palma: Direktori nekih javnih preduzeća nisu ni za hoklice!

Svim direktorima javnih, državnih ili društvenih preduzeća koja posluju sa gubitkom treba već sutra oduzeti fotelje

Politika
> 13:28h

Lider Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma podelio je juče finansijsku pomoć za 66 porodica sa troje i više dece. Svaka porodica je dobila po 17.820 dinara, odnosno po 150 evra, a sredstva su prikupljena na javnoj prodaji funkcionerskih fotelja, od čega je prihodovano 9.850 evra.

- Pozivam sve partije u Srbiji, čiji su politički direktori na funkcijama u javnim preduzećima, da im oduzmu fotelje jer čak ne zaslužuju ni da sede na drvenoj hoklici. Juče sam gledao na jednoj izložbi fotelju jednog direktora u Srbiji kakvu nema ni Donald Tramp u svojoj kući. Taj direktor ima 30 i nešto godina i predstavlja Srbiju u nekom državnom preduzeću koje se zove „Železnica“ i koje posluje s gubitkom. Svim direktorima javnih, državnih ili društvenih preduzeća koja posluju sa gubitkom treba već sutra oduzeti fotelje - rekao je Marković juče u Jagodini i dodao:

- Političari koji su izabrani od građana ne smeju da se razlikuju od građana koji su ih birali.Nisu ih građani birali da uđu u fotelje i da stalno sebi govore kako su oni srećni, a da oni koji su ih glasali jedva preživljavaju.

Kurir / E. K.

Foto: Nemanja Pančić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ROKI BALBOA IZ JAGODINE: Palma u masovnom treningu! 10.000 ZA GOSPODINA