Foto: Fonet

PROPALO

NEDOVOLJNO POTPISA ZA SMENU: Bogdan Laban ostaje prvi čovek Subotice

Pokupite ta 23 potpisa, a niste skupili ni od svoje odborničke grupe. Od deset, skupili ste sedam. Hvala vam puno, rekao je Laban

Politika
> 16:40h

U Subotici definitivno nije prošla inicijativa opozicije da se raspravlja o odgovornosti i smeni gradonačelnika Bogdana Labana.

On se pojavio na prvoj sednici lokalnog parlamenta otkako je brutalno pretio stranačkom kolegi Vladimiru Polovini, a na kraju se ispostavilo da opozicija ne može da skupi dovoljno glasova da bilo koju temu uvrsti u dnevni red.

Kada je Laban izašao za govornicu, deo opozicije napustio je salu, što je zabavilo gradonačelnika.

- Dame i gospodo... (smeh)... Pa sačekajte da vam odgovorim. Dobro, ne morate. Zahvaljujem odbornicima što izlaze iz skupštine, pošto nisu ni dostojni nje. Ja sam spreman da se razgovara o mojoj odgovornosti svaki put kada se za to steknu uslovi. Pokupite ta 23 potpisa, a niste skupili ni od svoje odborničke grupe. Od deset, skupili ste sedam. Hvala vam puno - rekao je Laban. Prema Labanovim rečima, njegovu eventualnu krivičnu odgovornost utvrdiće pravosudni organi.

Kurir / E. K.

Foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Novi dokaz protiv Marjanovića? Evo šta je uradio Zoran pre dolaska policije na dan Jeleninog nestanka!