Foto: Printscreen

TRAŽI POMOĆ

MAJKA DIVNE KOCIĆ LJUTA: Ostavila nas je bez para i pelena i otišla u rijaliti!

Stars

Za selo Goložane nadomak Svilajnca skoro niko nije čuo dok se Divna Milanović sa svojim suprugom Markom Kocićem nije pojavila u emisiji DNK, a zatim i u rijalitiju „Zadruga”.

U tom gostoljubivom selu trenutno žive Divnini roditelji sa njenom sestrom Milicom i ćerkom Kristinom, koju su Marko i ona ostavili na čuvanje.

Odmah po ulasku u selo meštani su primetili da smo „uljezi”. Kada smo zaustavili automobil i pitali gde se nalazi rodna kuća Divne Milanović, jedna od meštanki se ponudila da nas odvede do kuće. Sela je na bicikl, a mi smo je pratili automobilom. Dok smo se približavali kući, primetili smo da na kapiji stoje dve žene.

Kada smo im se prilazili, shvatili smo da su to Divnina majka Milijada Savić i sestra Milica, koje su odavale utisak da nisu raspoložene za razgovor, a onda smo shvatili i koji je razlog njihovg nezadovoljstva.

foto: Printscreen

"Ostavila nam je dete sa nekoliko pelena i malo stvari. Rekla je da ide u Beograd da uzme neki novac, a zapravo je ušla u rijaliti. Ja sada imam pelene za malu, ali neću imati do kraja meseca", počinje priču Milijada, dok Divnin otac Toma dobacuje da ne razgovara sa nama.

Ipak, Milijada se ne obazire na njega i nastavlja priču.

"Ako nam niko ne pomogne, a priča se da će tamo biti šest meseci, moraćemo da se zadužimo. Odakle nama pare za pelene? Čekam pomoć iz Centra za socijalni rad iz Svilajnca, ali niko ne dolazi danima. Moraću da nađem neki put da se snađem. Jedino što znamo jeste da malu nećemo ostaviti u Centru za socijalni rad", kaže tiho Milijada,

"Drago nam je što se Divna udaje u „Zadruzi“. Ja im ipak neću ići na tu svadbu, pa čak i ako bude organizovan prevoz. Moram da čuvam Kristinu. Moj muž Toma je mnogo ljut zbog toga što nam je ostavila dete. Po ceo dan ložim vatru, kuvam mleko i spremam hranu, nije mi lako. Iskreno, i ja sam malo ljuta na Divnu", kaže Milijada i dodaje da joj ne smeta što se za njenu ćerku priča da je neverna suprugu.

"Ne ljutim se kada kažu da je Divna prevarila Marka, i on vara nju, pa onda i ona njega. Ma to je normalno. Mene zanima to što su oni otišli da zarade novac, pa i nama da daju", kaže Divnina majka.

(Kurir/Alo, Foto: