Foto: Printskrin/Facebook

uništena

(VIDEO) POLICAJCI SILOVALI TINEJDŽERKU: Život mi se raspao, strpali su me u maricu i iživljavali se 45 minuta!

Planeta
> 16:44h

Tinejdžerka (18) iz Bruklina optužila je dva policijska detektiva da su je silovala posle privođenja zbog posedovanja droge.

"Život mi se raspao. Silovanje me je uništilo. Čim ugledam policajca uhvati me panika", kaže Ana Čembers (18).

Dvojica osumnjičenih detektiva su suspendovana i oduzeti su im pištolji i značke do daljnjeg. Unutrašnja kontrola trenutno istražuje osumnjičene kako bi se utvrdilo da li su i pre ovog slučaja prijavljivani.

Detektivi Edvard Martins i Ričard Hol su 14. septembra bili na tajnom zadatku u Brajton biču sa svojim nadređenim Džonom Espijem, kada su se dva detektiva bez objašnjenja udaljila i otišla prema kombiju.

Oni su u parku Kavert Voks zaustavili devojku i njena dva prijatelja. Upozorili su ih da ne treba da piju u parku i pretresli ih. Kod devojke su pronašli marihuanu i lek "klonopin", zbog čega su joj stavili lisice i odveli je.

"Ja sam kod sebe imao "prozak", međutim nisu mi ga zaplenili već su rekli da bi trebao da ga držim u bočici", izjavio je prijatelj devojke koji je želeo da ostane anoniman.

Detektivi su njenim drugarima rekli da je vode u policijsku stanicu. Međutim devojka tvrdi da su je odveli na zabačeno mesto i silovali.

"Jedan od detektiva je i silovao", izjavio je njen advokat i dodao "Ppolicija je otela i strpala u vozilo bez ikakvog razloga. Bila je u lisicama kada su je silovali", nastavio je advokat.

Posle 45 minuta su je izbacili iz kombija i otišli. Jedan od prijatelja je pronašao nedaleko od 60. policijske stanice.

" Rekla mi je da su je je***i. Nisam mogao ništa da uradim", rekao je njen prijatelj koji je odveo roditeljima, a oni su je potom odveli u bolnicu na pregled.

Doktori su utvrdili da je bila seksualno zlostavljana i odmah su pozvali policiju. Unutrašnja kontrola još nije ispitala detektive pošto čekaju da bruklinski tužilac završi svoju istragu. Visokopozicionirani izvori u policiji kažu da su Martins i Hol kolegama ispričali da je devojka pristala na seks.

Kurir.rs/Independent

Foto printscreen Facebook