icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Promo

Prilika za zaposlenje na skoro 250 radnih pozicija na predstojećem Sajmu zapošljavanja i obrazovanja

Objavljeno: 11.10.2017. 10:43h

 

Svi oni koji traže posao, ali i šansu da steknu prvo radno iskustvo mogu od danas 11. do 18. oktobra da posete osmi regionalni online Sajam zapošljavanja i obrazovanja "Virtuelni dani karijera i znanja 2017.".


 

Osmi regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja „Virtuelni dani karijera i znanja 2017.“, ove godine biće održan od danas 11. do 18. oktobra, na adresi http://dankarijera.com/RS/ . Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta Poslovi.infostud.com i obrazovnih sajtova koji su deo „Infostud grupacije“, sajta Moj-posao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

 

Ove godine, uz standardno veliki broj oglašenih mesta na sajmu, novina je da će sve kompanije i oglasi biti grupisani u pet tematskih kapsula, HoReCa, ICT, Obrazovanje, Trgovina/Prodaja i Finansije/Bankarstvo. Tako će kandidati lakše pronalaziti oglase iz određenih oblasti koje im odgovaraju, a osim mogućnosti konkurisanja, na raspolaganju će im, između ostalog, biti i live chat sa poslodavcima koji su im interesantni.

 

Na ovogodišnjem regionalnom "Virtuelnom sajmu karijera i znanja 2017", kada je Srbija u pitanju, učestvovati ukupno 30 izlagača, sa skoro 250 oglasa za posao i zanimljivim sadržajima koji se odnose na mogućnosti obrazovanja i usavršavanja u više oblasti. Tokom sajma posetioci će moći i fizički da pristustvuju panel diskusijama koje će se održati u prostorijama Startit centra u Beogradu u subotu 14.10 od 11 h, tokom kojih će predstavnici velikih kompanija koje učestvuju na sajmu govoriti o pozicijama koje su namenjene kandidatima bez iskustva, dok će predstavnici IT sektora na drugom panelu diskutovati o oglasima i prijavama na juniorskim i seniorskim pozicijama.

 

Za proteklih 7 godina sajam je imao preko 1 400 000 poseta, a samo prošle godine je zabeležno rekordnih 294 000.

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!