icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Promo

Webiz konačno i u Beogradu: Petak 13. je srećan dan za marketare!

Objavljeno: 11.10.2017. 14:13h

 

Petnaest događaja za pet godina je, ako pitate Webiz ekipu, razlog za slavlje! Zbog toga su rešili da po prvi put Beograđanima poklone događaj koji će se, kao i svaki Webiz do sada, sastojati iz dva neizostavna segmenta - predavanja i networkinga!


 

Ove godine realizovali smo petu Webiz konferenciju, a u novembru u Subotici organizujemo desetu Webiz edukaciju. Ponosni smo na ono što smo postigli za 5 godina, ali još više uvereni da Webiz treba nadgrađivati i poboljšavati. Često nas pitaju kada ćemo praviti nešto u Beogradu, i evo, konačno je i taj trenutak stigao! U petak, 13. oktobra, u zgradi Geozavoda u saradnji sa Belgrade Waterfront-om, održaće se prvi Webiz Networking Night. U prvih 60 minuta predavanje će održati Džon Burkhart, svetski poznati i višestruko nagrađivani stručnjak Content marketinga. Nakon predavanja, pa sve do ponoći družićemo se na koktelu sa dosadašnjim predavačima Webiza, prijateljima iz partnerskih kompanija, marketinških agencija i onima koji su nam za pet godina pomogli da izgradimo Webiz. – kaže Vladimir Kovač, direktor Webiza.

 

Džon Burkhart će na Webiz Networking Night održati predavanje "Constant Curiosity Marketing: The BALLSY Guide To Getting & Keeping Attention". Za one koji ne znaju, Džon je poznati keynote predavač iz Londona, content marketing stručnjak i copywriter. Sedam godina zaredom predaje na South By Southwest Interactive (SXSWi), najvećoj tehnološkoj i marketinškoj konferenciji na svetu, gde je zadužen i za pravljenje programa konferencije. Takođe, vodi interaktivne radionice na Cannes Lions International Festival of Creativity I autor je nekoliko poznatih knjiga na temu oglašavanja i marketinga („Newsjacking: The Urgent Genius of Real-time Advertising“, „Hacker Maker Teacher Thief“, i „Truly Ballsy Content“).

 

Nakon Džonovog predavanja družićemo se na koktelu. Događaj je poluzatvorenog tipa i u prodaju je pušteno samo 20 karata, od kojh je većina već rasprodata. Ipak, ostalo je još nekoliko karata, pa pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže i u naredna dva dana se prijave preko našeg sajta webiz.me.

 

Pogledajte specijalnu pozivnicu koju je Džon napravio za ovaj događaj:

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!