Foto: Printskrin/Tviter

skandaL u americi

DOKTOR ZLOSTAVLJAO CELU REPREZENTACIJU Američka gimnastičarka priznala da je napastvovana: Gurnuo mi je prste u vaginu

Još jedan seksualni skandal potresa svetski sport.

Ostali sportovi
> 20:25h

Američka gimnastičarka, Mekejla Maroni, koja inače ima zlatnu medalju sa Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, rekla je da je napastvovana od strane doktora američke reprezentacije Larija Nasara.

21-godišnja zlatna gimnastičarka otkrila je da ju je doktor zlostavljao kad je imala samo 13 godina.

"Rekao mi je da se radi 'neophodnom medicinskom tretmanu koji on sprovodi već preko 30 godina'. Sve je počelo je kada sam imala svega 13 godina u jednom kampu za treniranje, a nije prestalo dok nisam prestala da se bavim sportom. Podvrgavao me 'tretmanu' kad god je imao prilike", napisala je Mekejla na svom Tviter nalogu u opširnom pismu.

"Stavljao bi mi prste u vaginu i govorio da će mi to pomoći oko bola u leđima i kuku", ispričala je gimnastičarka Džejmi Dančer.

Slične su optužbe iznele još dve gimnastičarke, Dženet Antolin i Džesika Hauard, a danas 36-godišnja Larisa Bojs je Nasera optužila za zlostavljanje još 1997, ali joj niko nikada nije poverovao.

Nasar se trenutno nalazi u zatvoru zbog posedovanja dečije pornografije, a čeka suđenje za seksualno zlostavljanje čak 125 žena, piše svetski mediji.

Kurir.rs / Kurir sprt

Foto: printskrin tviter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: PARTIZANOV PRELAZNI ROK: EVO zašto je Zdjelar poželjniji od Raće Petrovića