Foto: Profimedia

POVRATAK U DETINJSTVO

(FOTO) POSLALA JE PORUKU U BOCI KADA JE BILA MALA: Posle 29 godina sačekalo ju je iznenađenje na Fejsbuku!

Linda i Dejvid Hamfris jednog dana šetali su plažom u američkoj državi Džordžija kada su slučajno pronašli pismo koje je napisala tada osmogodišnja Miranda Don Mos 1988. godine.

Zanimljivosti
> 17:27h

"Dejvid je nabasao na neverovatno otkriće jutros na plaži na ostrvu Sapelu. Pronašao je poruku u boci bačenu u Edistu u Južnoj Karolini pre 29 godina!

Uspeli smo da pronađemo ime i adresu danas gospođe koja ju je napisala, ali telefonski brojevi ne rade", ispričala je Linda, koja je odmah na Fejsbuku objavila šta je pronašla, a pomoću prijatelja je saznala da je devojčica Miranda Šavez.

"Neverovatna stvar se dogodila. Dobila sam poruku preko Fejsbuka. Linda je pronašla poruku koju sam začepila u bocu i bacila u ocean. Imala sam samo 8 godina! Pronašla ju je na otoku Sapelo i sad će mi je poslati! Zar to nije neverovatno?, napisala je Miranda na Fejsbuku, a za CBS je rekla:

"Ko bi se tome nadao? Divno je da te nešto tako sitno, to može vratiti u detinjstvo, jedan od najsrećnijih perioda u životu. Bilo je suđeno da je neko nađe. Bilo je suđeno da razveseli nekog, ulepša nekome dan. Mislim da je poslužila svrsi", kazala je ona.

Kurir.rs, Foto: Profimedia