Foto: Damir Dervišagić

PRVI PUT O ĆERKINOJ BOLESTI

ZBOG TOGA SMO GODINE PROVELE U BOLNICI: Anabela otkrila sa kakvim teškim oboljenjem je rođena Luna

Anabela Atijas teško podnosi razdvojenost od svoje ćerke Lune Đogani. Pevačica je rešila da otkrije detalje iz privatnog života, te je prvi put progovorila o bolesti njene naslednice zbog čega je dodatno posebno vezana za nju.

Stars

"Luni je moralo da se desi iskustvo ovog rialitija i sve ovo kroz šta prolazi pokazaće se kao dobro. Ako ništa drugo, ojačaće kao osoba i naučiće mnogo toga o ljudima. Ona je do sada živela ušuškanim životom jer sam ja dala sve od sebe da je zaštitim u svakom pogledu. Bila sam veoma mlada kad sam je rodila, prvo mi je dete, a rođena je i sa anomalijom bešike te je već kao beba okarakterisana kao bubrežni bolesnik.

Zbog toga smo prve dve godine njenog života provele u bolnici pa sam kao majka slaba na nju. Osim toga, ja sam sa šesnaest godina u ratu izgubila dom i porodicu, koja mi je mnogo nedostajali sve dok nisam rodila Lunu i kroz nju sam nadoknađivala sve što nisam mogla da imam, odnosno ono što roditelji nisu imali priliku da mi pruže", ispričala je Anabela Atijas.

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Story, Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić)