Foto: AP

LIGA KUP

(VIDEO) LUDNICA U ENGLESKOJ: Čelsi i Everton se raspucali u sudijskoj nadoknadi vremena, spektakularan preokret Vest Hema protiv Totenhema

Ludnica u engleskom Liga kupu! U poslednja dva meča osmine finala Čelsi je savladao Everton 2:1, dok je Vest Hem napravio veliki preokret protiv Totenhema i to kao gost - 3:2.

Fudbal
> 13:50h

Čelsi je protiv Evertona na "Stamford bridžu" poveo u 26. minutu golom Ridigera i tu prednost čuvao sve do 92. minuta, kada je Vilijan duplirao prednost.

Međutim, to nije bio konačan rezultat, jer je u četvrtom minutu sudijske nadoknade Kalver-Levin uspeo da ublaži poraz "karamela".

Totenhem je dočekao gradskog rivala Vest Hem na "Vembliju".

Domaćin je, iako bez Harija Kejna u sastavu, u prvom poluvremenu nagovestio da će opravdati ulogu favorita, jer je pogocima Sisoka u 6. i Alija u 37. minutu (dva asistencije zabeležio Hung-Min) stekao ubedljivu prednost.

Međutim, "čekičari" Slavena Bilića su vaskrsli u drugom poluvremenu. Aju je tresao mrežu Totenhema u 55. i 60. minutu za 2:2, a u 70. je Ogbona doneo vođstvo Vest Hemu, a ispostavilo se i da je postavio konačan rezultat.

U utorak su plasman u osminu finala Liga kupa obezbedili Mančester junajted, Mančester siti, Arsenal, Bornmaut, Bristol siti i Lester.

(Kurir.rs/Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Da li će se "srpski penali" obiti o glavu Zvezdi i Partizanu?