Foto: Nebojša Mandić

Nenad između tri vatre

BIĆE BELAJA: Rat Gastozovih riba u Parovima

Produkcija planira da u vilu dovede Marinkovićevu sadašnju devojku Naidu i bivše Mariju i Zoricu

Stars
> 22:35h

Nenad Marinković Gastoz uskoro će se naći između tri vatre.

Kako Kurir saznaje, u rijaliti šou „Parovi“ trebalo bi da uđe njegova sadašnja devojka Naida i bivše Zorica Dukić i Marija, koja dosad nije želela javno da se eksponira, a za koju Gastoz već godinama govori da mu je bila najveća ljubav.

Sapunica

- Produkcija televizije Hepi sprema pravu špansku sapunicu. Gastoz će se uskoro naći na velikim mukama jer su trenutno u toku pregovori sa njegovom aktuelnom devojkom Naidom, kao i sa bivšom Marijom, ali i sa Zoricom, koja je nedavno napustila vilu. Biće interesantno videti ih kako se svađaju zbog jednog muškarca. Očekuje se pravi rat u vili - kaže naš dobro obavešteni izvor blizak produkciji gledanog rijalitija.

On kaže da Marinković ne može ni da pretpostavi šta mu se sprema.

Marija (levo) i Zorica Dukić, foto: Printscreen, Aleksandar Jovanović

Tajna

- U planu je da sve tri uđu istog dana, i to jedna po jedna. Nenad će doživeti nervni slom. Planirano je da prva uđe Marija, jer je Gastoz nju oduvek voleo, potom Zorica i na kraju Naida, u koju je ludo zaljubljen i s kojom ima ozbiljne namere. Sve je to sad pod velom tajne, pa Marinković ne može ni da pretpostavi šta mu se sprema - završava naš izvor.

Kurir / LJ. S.

Foto: Nebojša Mandić, Aleksandar Jovanović, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO Saznajte koji su utisci učesnika Parova odmah po izlasku iz vile i sta su poručili bolesnom kolegi Sinanu Sakiću