Foto: Nebojša Mandić

DOSKORAŠNJI SELEKTOR BEZ DLAKE NA JEZIKU

MUSLIN PROGOVORIO PRVI PUT POSLE SMENE: Neću da mi menadžeri, čaršija i polusvet sastavljaju tim

Doskorašnji selektor Srbije Slavoljub Muslin konačno je progovorio posle smene.

Fudbal
> 22:10h

FSS je smenio Muslina zbog, kako je sam iskusni stručnjak rekao, neslaganja oko tima koji treba da ide na Svetsko prvenstvo u Rusiju.

Upitan da li je istina da su drugi hteli da mu sastavljaju tim, Muslin je odgovorio:

"Nikada u karijeri nisam dozvolio tako nešto i nikada se to neće dogoditi. Ne postoji teoretska šansa da mi menadžeri, čaršija i polusvet sastavljaju tim", jasan je Muslin.

O nepozivanju Sergeja Milinković-Savića, pa i Adema Ljajića, koji nije dobijao pozive sve do poslednje akcije reprezentacije, Muslin kaže:

"Menadžer Milinković-Savića (Mateja Kežman, op. a.) vodi u žutoj štampi hajku protiv mene. Nalazio je za sagovornike neke bivše fudbalere da tvrde kako Sergej mora da igra. Tog menadžera možda nekako i razumem, jer želi da zaradi velike pare na Sergejevom transferu. Ja i danas tvrdim da je Milinković-Savić dobar igrač, baš kao i Ljajić, ali je kod mene prednost imao Tadić, koji je u poslednjim kvalifikacijama bio treći najproduktivniji evropski igrač. Podsećam da je Ljajić do sada odigrao 23 meča za Srbiju, dao je ukupno tri gola, a u kvalifikacijama za EP je na sedam mečeva dva puta tresao mrežu. Dakle, Sergej i Ljajić su imali jaku konkurenciju. Zbog svega ovoga ne razumem hajku i blaćenje, jer su igrači, moj stručni štab i Goran Bunjevčević ispunili zadatak koji je bio pred nama".

(Novosti)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Da li je on novi selektor Srbije?