Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

LEKCIJA ŽIVOTA

NEMANJU STEVANOVIĆA JE SAŠA POPOVIĆ IZBACIO IZ GRANDA: Sve se dogodilo zbog rijalitija, a evo šta danas ima da kaže o njemu!

Nemanja Stevanović koji se proslavio u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", nakon rijalitija "Farma" izbačen je iz produkcije. On je konačno progovorio o tom nemilom događaju, pa otkrio i kako se ponovo vratio u Grand.

Stars

Naime, Nemanja je otkrio da je veoma stresno doživeo gubitak posla.

"Sada mi je to smešno, ali tada stvarno nije bilo smešno. Bilo je mnogo stresno ostati bez posla. Nisam u "Grandu", a ne mogu da radim zato što sam pod ugovorom još. Nekih osam meseci nisam radio. Bilo je napeto, ali se kasnije sve to okrenulo na dobro", rekao je Nemanja.

foto: Damir Dervišagić

On je otkrio i da kada je Saša Popović shvatio da je napravio grešku, pozvao ga da se vrati u svoje redove.

"Otišao sam u drugu produkcijsku kuću, napravio album, vratio se... Skupio sam snagu i nastavio dalje. Drago mi je što mi je Saša Popović, na sastanku kada me je zvao da se vratim u "Grand", čestitao na radu i uspehu koji sam postigao bez njih, ali i na ponašanju. Rekao mi je da je pogrešio i pitao da se vratim, što sam prihvatio. Bila je to lekcija, stvari su došle na svoje, iskristalisalo se", otkrio je Nemanja.

foto: Dragana Udovičić

(Kurir.rs/Puls)