Foto: Partizan/Miroslav Todorović

Prilika da se upoznaju crno-beli

DRUŽENJE SA FUDBALERIMA: Partizan organizuje akciju Upoznaj svog idola

Fudbalski klub Partizan organizovaće u ponedeljak u Sportskom centru Teleoptik akciju "Upoznaj svog idola" tokom koje će dečaci uzrasta od osam do 12 godina imati priliku da upoznaju prvotimce crno-belih.

Fudbal
> 11:14h

Pored toga, dečaci će imati priliku i da rade na poligonu sa trenerima Omladinske škole, navodi se u današnjem saopštenju Partizana.

"Cilj akcije je da dečacima kroz sportsku interakciju približimo svet fudbala, rad Omladinske škole Partizana, a ujedno i kroz zajedničko druženje sa prvotimcima damo motivaciju za dalje sportske i životne ciljeve", dodaje se u saopštenju.

Svi zainteresovani dečaci treba da se prijave na telefon 011/3164-152, najkasnije do ponedeljka u 11.00.

Dečaci treba ponesu sportsku opremu, patike, trenerku ili šorts i majicu.

Satnica je sledeća:

13.30 časova ‒ dolazak na rampu (SC Partizan-Teleoptik, Mostarska 12a Zemun) i popunjavanje prijave.

13.45 časova ‒ ulazak u svlačionicu i presvlačenje za trening.

14.00 časova ‒ Izlazak na teren i rad na poligonu sa eminentnim trenerima omladinske škole Partizana tokom kojeg će se deca igrati, prolaziti prepreke, učiti prve fudbalske korake.

14.30 časova ‒ Deci će se na terenu pridružiti prvotimci FK Partizan koji će sa dečacima zajedno proći poligon, igrati fudbal, potpisivati autograme, slikati se i sl…

14.45 časova ‒ Odlazak sa poligona i ulazak u svlačionicu.

Cilj ove akcije je da se dečacima kroz sportsku interakciju približi svet fudbala, rad Omladinske škole FK Partizan, a ujedno i kroz zajedničko druženje sa prvotimcima Partizana da motivacija za dalje sportske i životne ciljeve.

Beta

Foto: Partizan/Miroslav Todorović