Foto: Shutterstock

bizarno

SKANDAL NA GROBLJU U HRVATSKOJ: Pogrebnici odneli pokojnika, ostavili otvoren kovčeg

Hrvatska
> 13:33h

Meštani Zablaća bili su zgroženi kada su na mesnom groblju naišli na otvoreni sanduk kojeg je neko ostavio nakon ekshumacije.

Misteriozni kovčeg koji se nalazio između dve grobnice u srednjoj aleji groblja potom je čak istraživala i policija, ali na kraju su izvestili kako nisu našli elemente krivičnog dela uznemiravanja pokojnika i da slučaj stoga nije u njihovoj merodavnosti.

“Samo želim, kao i ostali, da se to makne s groblja. Unuci i ja često dolazimo na grob mome sinu, grozno je i sramotno to gledati! Policiju sam ja pozvao još 12. oktobra, a sanduk još tamo stoji”, kaže je jedan Zablaćanin koji tvrdi kako zna koji je privatni pogrebnik obavio ekshumaciju, po narudžbi rodbine pokojnika iz Australije.

Prema saznanjima Slobodne Dalmacije, rođaci su samo želeli da kremraju posmrtne ostatke i u grob vrate urnu s pepelom.

Pogrebnik koji je, pak, obavio eksuhamciju tvrdi kako je sanduk odvezao na deponiju. “Ja sam profesionalac, ne pada mi na pamet tako da radim, a i kulturan sam čovek. Uveravam vas da na groblju u Zablaću posle mene nije ostalo ništa osim pošteno obavljenog posla! Kao i uvek, sanduk sam odvezao na gradsku deponiju i to je sve što imam da kažem”, govori vlasnik pogrebničke kompanije.

Kurir.rs/Net.hr

Foto: prinrtscreen Poverball

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DUHOVI GA IZVLAČE IZ KREVETA! Jezivi snimak dokazuje da postoje natprirodna bića!