icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Printscreen

I POSLE OTKUD VRŠNJAČKO NASILJE

DECA NAM SE TUKU I MALTRETIRAJU JEDNI DRUGE PO ŠKOLAMA, A PITAMO SE ZAŠTO? Pa, pogledajte samo kakve gadosti se emituju svako veče u udarnom terminu na nacionalnim televizijama! (VIDEO)

U trenucima dok su svi zgroženi zbog vršnjačkog nasilja, isto takvo nasilje promovišu pojedine televizije

Objavljeno: 10.11.2017. 21:02h

 

Tačnije, svojom odlukom produkcije „Zadruge“ da i dalje štiti Lepog Miću, poruka ove komercijalne televizije je da želi da nastavi da promoviše ovakvo ponašnje u udarnom terminu na programu ove televizije.Sinoć su gledaoci imali prilike da gledaju kako Lepi Mića pljuje Jelenu Golubović, a produkcija se nije setila ni da kazni svog miljenika u rijalitiju.


Inače, Mića je dosad bio poznat po govoru mržnje i po nasilju, a izgleda da je upravo ovakvo ponašanje ono koje ga preporučuje za ovakav rijaliti.
Inače, nije ovo jedini čin nasilja večeras. I Sanja Stanković je kasnije gađala Jelenu, ali produkcija nije ni to kaznila.


Da ne pričamo o slučajevima koji su se dešavali u prethodna dva meseca.
Anđela Veštica je tukla Jelenu Golubović, a pretnje vađenjem očiju i klanjem su redovna pojava u ovom programu.


Deca koja "gutaju" ovaj rijaliti šou svakako neće naučiti da je dobro baviti se sportom ili završavati školu, već da je super tući se, maltretirati, biti starleta i zarađivati hiljade evra u rijalitiju.


(Kurir.rs/Espreso.rs)

 

Pratite KURIR na VIBERU:
http://chats.viber.com/kurir