Foto: Jackson County Detention Center

efikasno

ISPITIVANJE NARKO-DILERA JE NAGLO PREKINUTO: Umesto da odgovara inspektorima, upotrebio je tajno oružje

Osumnjičeni koga su ispitivali policajci u Kanzasu, u američkoj saveznoj državi Misuri, puštao je vetrove tokom ispitivanja, što je toliko smetalo policajcima da su zaustavili taj deo istrage, piše ugledni BBC.

Planeta
> 20:16h

Šon Sajks (24) osumnjičen je za nezakonito posedovanje droge i oružja nakon što su ga policajci drugi put u dva meseca zaustavili i pronašli mu oružje i drogu.

Nakon prvog hapšenja, do kojeg je došlo još u septembru, Sajks se tokom ispitivanja odgovarajući na pitanje o tome gde živi, nagnuo na jednu stranu stolice i 'glasno prdnuo', što je formulacija unesena i u službeni zapisnik.

Detektiv je napisao da je 'Sajks i nakon toga nastavio s flatulencijom, pa je ispitivanje prekinuto'.

U to vreme nisu podigli optužnicu protiv njega, a sam Sajks je negirao da su oružje i droga njegovi, ali kako je nedavno ponovno zaustavljen i ulovljen s nedopuštenim predmetima, konačno je optužen zbog posedovanja ukradenog pištolja i kokaina namenjenog prodaji.

Eksplozivni detalji o drami u policijskoj postaji objavljeni su tek ovih dana, nakon što je sve isplivalo na sudskom postupku, koji je već započeo.

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Foto: Jackson County Detention Center