Foto: Slađana Stojanović

PORODIČNA DRAMA

STRAVA I UŽAS KOD BAČKE PALANKE: Silovao sestru od njene desete godine!

Uhapšen Jova Dž. (20) iz sela Paraga u pritvoru zbog sumnje da je seksualno zlostavljao sestru koja sada ima 16 godina

Crna Hronika
> 17:01h

Jova Dž. (20) iz Paraga kod Bačke Palanke uhapšen je nakon što ga je majka prijavila da je šest godina silovao mlađu sestru.

- Mladić je u petak saslušan u novosadskom Višem tužilaštvu. On se sumnjiči da je napastvovao sestru koja ima sada 16 godina. Nije želeo da iznosi svoju odbranu, samo je ćutao - saznajemo u sudu. Njemu je posle saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Devojčica potvrdila

Mladićeva porodica živi u izdvojenom delu naselja u Paragama, a on se u ovo mesto pre nekoliko godina doselio sa majkom, koja se tu udala za jednog meštanina i sa njim dobila ostalu decu, kao i devojčicu za čije silovanje se sumnjiči.

- Devojčica je posle hapšenja brata odvedena na pregled, gde je ispričala da je stariji brat silovao prethodnih godina. Posle svega, ona je sklonjena u sigurnu dečju kuću - kaže izvor Kurira.

Meštani Paraga zanemeli su nakon ovog saznanja i ne mogu da poveruju da je on tako nešto uradio, jer ga znaju kao mirnog i vrednog momka.

Meštani šokirani

- Ne mogu da verujem da je, kako se sumnja, napastvovao mlađu sestru. Bio je veoma vredan, radio je po selu. Letos je kod jednog sugrađanina čuvao bostan i trudio se da zaradi. Teško mi je da poverujem, jer koliko je meni poznato, nije bio problematičan. Bio je vrlo fin, nikada ga nisam čuo da je opsovao, a kamoli nešto drugo. Znam da sa majkom, očuhom, braćom i sestrama živi u skromnim uslovima - kaže jedan meštanin Paraga koji dobro poznaje i Jovu i njegovu porodicu i kome je ovo majčino prijavljivanje veoma sumnjivo, s obzirom na to da joj je on sin iz prvog braka.

Inače, Jovin očuh je u zatvoru, a kako kažu meštani, tačan razlog ne znaju.

Kurir / S. STOJANOVIĆ

Foto: Slađana Stojanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Farmaceuti krivi za epidemiju malih boginja!