Foto: Facebook

OSTAVILA IH U ČUDU

UZORNA MAJKA POSTALA PRELJUBNICA: Engleskinja ostavila muža i 9 dece i pobegla mladom ljubavniku - u Afriku!

Hajdi Hepvort (44) iz Istočnog Boldona ostavila je supruga Endija (44) i devetoro dece zbog mlađahnog Afrikanca Mamadua Džaloua (30) iz Gambije, kog je upoznala na Fejsbuku i zaljubila se do ušiju.

Planeta

Hajdi i Endi su živeli zajedno 23 godine i dobili su šestoro dece, a venčali su se tek pre pet godina. Hajdi je već imala troje iz prvog braka, ali oni su ostali u Nort istu iako im je majka otišla i započela nov život.

"Postala je užasna osoba. Bila je divna, brižna mama. Sada kao da ju je nešto zaposelo. Isprao joj je mozak. To joj je bila velika fantazija i ona je počela da je živi korak po korak", izjadao se očajni Endi listu San.

Endi je u martu primetio da mu se supruga dopisuje na Fejsbuku s muškarcima iz Afrike i Azije. Počela je da odlazi kod kozmetičara, u solarijume, čak se i istetovirala.

"Više se šminkala i oblačila se kao nikad ranije. To nije bila ona. Sve vreme je provodila s prijateljicama i stalno je visila na mobilnom", objašnjava ostavljeni suprug.

U oktobru je Hajdi prvi put otputovala u inostranstvo - u Gambiju. Kaže da Mamadu nije s njom zbog britanskog pasoša i da je duša od čoveka.

"Upoznala sam mladog momka, ali to nije švaleracija. Imali smo probleme u braku. Razdvojili smo se. Zar žena ne može da započne novu vezu?", pita se ona. Kaže da svoju budućnost vidi sa Mamaduom i decom iako je 3.000 kilometara udaljena od njih. Na kritiku da je ostavila decu, kaže da nije - viđa ih na internetu.

Međutim, korisnici Fejsbuka nemaju mnogo razumevanja za njenu odluku i uglavnom je žestoko kritikuju.

"Stvarno si luda što ostavljaš porodicu zbog maštarije. To je baš tako. Nije realno. Ali tvoja deca jesu. Tužno", piše jedan korisnik.

"Postala si nerealna zbog toga što doživljavaš. Kao da prolaziš žensku krizu srednjeg doba, ali završićeš kao i druge koje su uradile isto što i ti, iskorišćene, ponižene i odbačene", dodaje drugi.

"Nisi ništa posebno i nema sumnje da se nameračio na britanski pasoš. Srećno ti bilo kad sve ode u tri lepe", piše jedna žena.

"U redu, ostavila je muža. Ali da ostavi devetoro dece? Naravno da zaslužuje da bude srećna, ali ne preko dečjih leđa. Želim sve najbolje njoj i njenoj deci", napisao je jedan muškarac.

Kurir.rs/Dejli mejl/San

Foto: Facebook