Foto: PrintScreen

Istraga se nastavlja

ŽABAC OSTAJE U PRITVORU: Sud odbio žalbu advokata, ne daju mu ni nanogicu!

Viši sud u Novom Sadu odbio je žalbu advokata Nebojše Tubića Žapca na rešenje o određivanju pritvora i zahtev da on bude prebačen u kućni pritvor, pa će Tubić ostati u novosadskom Okružnom zatvoru, saznaje nezvanično Kurir.

Crna Hronika
> 11:39h

Žabac se tereti za nanošenje teških povreda sa smrtnim ishodom, usled kojih je preminuo građevinski investitor Spasoje Milićević (63) iz Novog Sada. Njegov branilac Boško Žilić u žalbi je zatražio da njegov klijent iz zdravstvenih razloga bude prebačen u kućni pritvor, a za Kurir kaže da odgovor na žalbu još nije dobio.

foto: Slađana Stojanović

- Krivično delo koje se Tubiću stavlja na teret nije validno kvalifikovano jer je pokojni preminuo od infarkta, zadobijenog pokretanjem tromba. Jedino nadležni veštaci, patolozi i kardiolozi mogu da utvrde da li bi tromb krenuo i bez nemile situacije koja se Tubiću stavlja na teret. Takođe, treba da se uzme u obzir i medicinski karton pokojnog - rekao je Žilić i dodao da postoje indicije da je još osoba učestvovalo u napadu.

S. S. - Foto: PrintScreen; Slađana Stojanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV NA LICU MESTA) SPECIJALCI SA DUGIM CEVIMA OPKOLILI ZGRADU: U toku akcija na Kanarevom brdu, ceo kvart EVAKUISAN