Foto: Profimedia

OBJAVILA FOTKU NA INSTAGRAMU

KONAČNO JE PROGOVORILA: Srpska princeza je pričala kako joj dete izgladnjuju u sekti! Sada se oglasila i njena ćerka i otkrila pravu istinu!

Unuka Jelisavete Karađorđević rešila je da kaže šta ima povodom optužbi mame Katarine Oksenberg da ne unosi dovoljno kalorija i da je ugrozila svoje zdravlje.

Pop kultura

"Za mene ispiranje mozga ne može da bude u saglasnosti. Iznuđivanje nije saglasnost, ucena nije saglasnost", navela je nedavno Katarina Oksenberg o ćerkinoj saglasnosti sa pravilima sekte, čiji je član već mesecima.

Sada je njena naslednica Indija rešila da progovori o ovome, pa je na društvenim mrežama priznala da je zapravo vegeterijanka, čime je možda želela da poruči da je na taj način izgubila kilograme.

"Srećan Dan zahvalnosti od Praseta. Jedite povrće," napisala je ona ispod fotografije divlje svinje koju je je podelila na svom Instagram profilu.

Indija je, podsetimo, demantovala navode majke Katarine i bake Jelisavete Karađorđević da joj je loše u ozloglašenoj sekti "Nxvimu" po bilo kom osnovu.

(Kurir.rs/Blic, Foto: Profimedia)