Foto: Tanjug Printscreen

O putevima i fontani

VUČIĆ O KRITIZERIMA KOJI SAMO KUKAJU: Smetaju rupe, al' smetaju i gužve zbog radova na njima

Politika
> 14:59h

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ukazao je danas na različite standarde i suprotne poruke koje šalju i pojedini mediji, ali i "kritizeri", navodeći primer da se u jednim novinama istovremeno tvrdi da ima mnogo rupa na ulicama, a zatim prigovara da su velike gužve zbog radova na putevima.

Vučić je naveo da treba pokazati poštovanje prema ljudima koji rade, onima koji investiraju u razvoj Srbije, dok neki samo kukaju, teško im da rade, da izađu po kiši, i samo iz toplih soba kritikuju sve druge.

foto: Printscreen

On je u tom kontekstu ukazao da su se u jednim novinama istog dana poslale dve suprotne poruke, da ima mnogo rupa, a sa druge strane da je gužva jer se na njima radi.

"Neko te rupe mora da popravi - neko mora na tim putevima da radi. . . Ne možete sa jedne strane da se žalite na gužve, a sa druge strane tražite da se stvari popravljaju i da budu lepše. . . dajte malo razumevanja, malo poštenja da pokažemo prema ljudima koji rade" rekao je Vučić koji je dodao i da je rupa na putevima manje nego ikada.

Prema njegovim rečim,a prigovara se i kritikuje u smislu "hajde da opsujemo malo majku, oca i decu, kako je to radio generalni sekretar i predsednik IO nekog novinarskog udruženja i meni i ministrima nekim".

foto: Printscreen

O fontani na Slaviji

On je naznačio i fontanu na Slaviji, za koju je rekao da su neki planirali da je izgrade, a da sada kad je napravljena samo kritikuju i kažu "joj, što je ružna".

"Neki su pričali o tome da će da prave fontanu na Slaviji - ali su mnogo para krali, trpali u svoje džepove pa nisu stigli fontanu da izgrade. Kada je fontana izgrađena onda kažu - joj što je ružna - a fontana tri puta lepša nego što su oni planirali da je naprave" rekao jeVučić i dodao da im sada ta fontana "ne valja" zato što je nisu oni napravili nego neki pametniji i sposobniji od njih.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo kako su kažnjeni učenici iz Aranđelovca koji su maltretirali devojčicu!