Decembarski broj Men's Healtha pobeđuje sve strahove!

Zabava

Novo izdanje najvećeg muškog magazina na planeti stiglo je na prodajna mesta. Decembarski broj MH je štivo koje će vam pomoći da se suočite sa svojim strahovima i pobedite ih. Novi MH je prepun avanture, kako one u prirodi, tako i one u gradu.

Lik sa naslovne strane novog broja najprodavanijeg muškog magazina u svetu je holivudski junak Rajan Rejnolds. Njegova priča uči nas tome da kreativnost, kao i snaga, mora da se trenira.

U decembarskom broju imate priliku da vidite kako da budete jaki kao drvoseče, a najbolji svetski treneri predlažu drugačije izvedbe dosadašnjih treninga bez kojih se ne može. Otkrivamo vam i tajne savršenog hvatanja tega, kao i to kako da vaše noge pripremite za zimske izazove.

Napravili smo i svojevrsni betl između maslinovog i kokosovog ulja, stoga vam predlažemo da vidite ko je pobedio, kao i da saznate sve ono što niste znali o soli, jer smo u ovom broju istražili koja je to prava mera za korišćenje najvažnijeg začina na svetu da bi bio lek a ne otrov.

Kada je reč o stilu, u ovom broju predstavljamo vam modni rimejk starih dobrih vremena, reinterpretaciju legendarnih vunenih komada, kao i načine da osvežite zimski garderober.

Decembraski broj predstavlja vam i nove outdoor sportove i daje savete za to kako da moć prirode okrenete u svoju korist. MH devojke u ovom broju su glumice Blejk Lajvli i Bojana Ordinačev.

Uživajte u novom broju koji je u prodaji od 30. novembra!

(Promo tekst)