Foto: Stefan Jokić

SVADBA U MAJU

POLUDEĆEŠ TI ZA PEVAČICOM: Marina Visković se uskoro udaje, a sada otkriva šta njen budući suprug misli o njenoj profesiji!

Stars
> 14:30h

Marina Visković će u maju izgovoriti sudbonosno "da" svom dugododišnjem dečku Mirku Vukoviću, a sada je prvi put progovorila o tome kako je izgledala njena veza na samom početku, ali i o proširenju porodice.

"Prsten i potpis mi ništa ne garantuju i ne znače mi previše. Isključivo mi je važna ljubav koju osećam a koja je svakim danom sve jača", kaže pevačica i dodaje da njen budući suprug na početku veze nije bio oduševljen njenom profesijom.

"Na početku veze nije bio oduševljen profesijom koju sam izabala. Pre nego što je mene upoznao nije verovao da može da se zabavlja sa pevačicom. U prvo vreme bio je malo skeptičan po pitanju zajedničke budućnosti, a ja sam odmah videla u kom pravcu ide naša veza i pomislila 'Poludećeš ti za pevačicom, nisi ni svestan koliko'", kaže Marina i otkriva planove o proširenju porodice.

"Decu obožavam, a roditeljstvo doživljavam kao nešto divno. Želim da se deci posvetim maksimalno, da ne propustim nijedan trenutak njihovog odrastanja. U naredne dve tri godine planiram da završim još neke stvari, a onda ću biti spremna za majčinstvo".

(Kurir/Hello, Foto:Stefan Jokić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SA NJOM NEMA ZEZANJA: Neće vam biti dobro kada vidite kako Marina Visković BOKSUJE