Foto: Printscreen Youtube

NEVEROVATNO

(VIDEO) ONE SE VRTE OKO ŠIPKE, A VAMA ĆE DA SE ZAVRTI OD NJIHOVIH ZARADA: Za noć napune vreće parama, ne mogu ni da ih prebroje!

Kako su pojedinci u stanju da potroše i po više desetina hiljada dolara za veče ne striptizete, ne čudi što neke od njih imaju na računima ogromne ušteđevine.

Planeta
> 08:13h

Na društvenim mrežama pojavio se videokoji upravo svedoči da striptizete za noć ponekad mogu da zarade više nego neko za mesec dana. Nije poznato u kom delu Sjedinjenih Američkih Država je nastao video.

Na snimku se vide pune vreće novca, kog je bilo toliko da je devojke po završetku smene, oko pet ujutro, mrzelo i da ga prebrojavaju.

Igrač američkoga fudbala Dvejn Bou potrošio je jedno veče u Dalasu 25.000 dolara na striptizete za samo dvadesetak minuta. To objašnjava odakle ponekad kapnu sve te silne hiljade dolara.

Pamti se i slučaj striptizete Tare Mišre, kojoj je policija svojevremeno oduzela preko milion dolara jer naprosto nije mogla da veruje da je reč o novcu zarađenom plesom.

foto: Printscreen Youtube

Nju su tada otpužili da je do tog novca došla pomoću sumnjivog posla s drogom, međutim kada to nisu uspeli da dokažu na sudu, država joj je sve vratila, i to sa sve kamatom!

Kurir.rs/dnevnik.hr

Foto printscreen youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SEKSI RUSKINJA ZAPALILA MUŠKU MAŠTU: Milioni UZDIŠU za njom! I vi ćete kada je budete videli!