Foto: Dado Đilas

ZAHTEV NIJE USVOJEN

DELIJE NEĆE ŠETATI BEOGRADOM: Policija zabranila korteo navijača Crvene zvezde pred meč protiv Kelna

Navijači Fudbalskog kluba Crvena zvezda neće moći u četvrtak da organizuju šetnju od Terazija do stadiona Rajko Mitić, pošto je policija negativno odgovorila na njihov zahtev, saznaje Kurir.

Fudbal
> 18:11h

Delije su htele da šetnjom kroz Beograd najave utakmicu šestog kola Lige Evrope protiv Kelna, u kojoj se izabranici trenera Vladana Milojevića bore da posle 25 godina izbore proleće u nekom evropskom takmičenju.

Podsetimo, navijači Zvezde su šetnju kroz Beograd najavili u subotu, tokom prvenstvenog meča sa Bačkom (2:2) u Bačkoj Palanci.

foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će u četvrtak od 21.05 na stadionu "Rajko Mitić" igrati protiv nemačkog Kelna u poslednjem kolu Grupe H Lige Evropa. Crveno-beli će u toj utakmici imati priliku da posle više od 25 godina obezbede nastup u drugoj polovini sezone nekog evropskog takmičenja. Klub iz Ljutice Bogdana je drugi na tabeli sa šest osvojenih bodova, koliko ima i Keln. Arsenal je prvi sa 10, dok je na poslednjem mestu BATE Borisov sa pet bodova. U isto vreme, u četvrtak od 21.05, u Londonu se sastaju Arsenal i BATE.

Kurir sport, Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Partizanovci, ovo nije fer