Foto: Profimedia

VAPAJ ZA POMOĆ

SVI SU OSUDILI PEVAČICU ZBOG OVE PORUKE: Ostaću bez krova nad glavom, ko će da udomi moju ćerku i mene?

Pevačica je putem društvenih mreža objavila pomalo potresan status o situaciji u kojoj se nalazi.

Pop kultura

Poznata pevačica Lili Alen se požalila rekavši kako će velike praznike dočekati na ulici.

"Trebalo je da se danas vratim u svoj stan, ali moji podstanari tvrde da ne mogu tako brzo da nađu odgovarajući smeštaj. Brane se diplomatskim imunitetom i ja tu ništa ne mogu. Ostala sam bez krova nad glavom, ko će mene i moje kćeri da udomi za Božić", tužno je objavila na društvenoj mreži nakon što podstanari nisu izašli iz stana u dogovoreno vreme.

Dama iz Italije koja živi u njenom stanu kaže da nema razloga za brigu.

"Šokirana sam. Ne shvatam zašto ovo radi. Već smo se s njom dogovorili da ćemo ostati do srede. Ova situacija je tako glupa. Mi smo diplomate i ne želimo da stvaramo probleme svojoj ambasadi. Ne želim više ništa da kažem jer ne želim da padnem tako nisko kao ona", komentarisala je supruga ambasadora.

Nakonovih potvrda Lili se našla na udaru korisnika društvenih mreža pa čak i svojih fanove. Do pre izvesnog vremena se pevačica zalagala za izbeglice i govorila kako svakome treba ustupiti dom, a sada pravi problem gde ga i nema- komentarisali su neki od njenih pratilaca. Jedna dama je otišla korak dalje pa joj je napisala:

"Zar nemaš nimalo srama?", pitala je Alen jedna korisnica, a pevačica je kratko odgovorila: "Nimalo". Lili Alen je taj stan kupila 2008. godine i platila ga oko 900 hiljada funti. Nalazi se u londonskoj četvrti.

Kurir.rs/Blic, Foto: Profimedia