Foto: Marina Lopičić

Ekskluzivni paparaco

ŽESTOKA SVAĐA GOCE I RAŠE: Goco, muka mi je više od tebe! Bolje bi bilo da sam smuvao Anu Kokić

Bubnjar se na ženine oči udvarao drugim devojkama, zbog čega je ona planula. Novaković besno napustio radnju i prijatelju se žalio da bi bio srećniji da je s njenom koleginicom

Stars

Goca Tržan i njen muž Raša Novaković žestoko su se posvađali u centru Beograda, ne obazirući se na ljude koji su ih gledali u čudu!

Paparaco Kurira uslikao je bračni par tokom šetnje Knez Mihailovom, gde su obilazili prodavnice. U jednoj su se dugo zadržali, a dok je Goca probala šminku, Raša se na njene oči udvarao drugim devojkama! Pevačici je tada pukao film i pred svima je dreknula na njega.

- Stvarno nisi normalan! - viknula je pevačica na muža, koji je zatim demonstrativno napustio prodavnicu.

foto: Marina Lopičić

Nervozno je šetao Knez Mihailovom, a zatim je nekoga pozvao telefonom i glasno ogovorao Tržanku, tvrdeći da je bolje da je umesto nje smuvao njenu koleginicu Anu Kokić!

- Muka mi je više od Goce, bolje da sam smuvao Kokićku! - vikao je bubnjar.

foto: Marina Lopičić

Zatim je nervozno šetao centrom i razgledao izloge, a posebno se zadržao pored prodavnice sa dečjom obućom. I tu se očigledno raznežio, s obzirom na to da već dugo pokušava da dobije dete s Gocom. Tada je spustio loptu i nazvao suprugu.

- Ljubavi, čekaću te ispred - rekao je Raša Goci.

foto: Marina Lopičić

Nakon nekoliko minuta pevačica je izašla. Puj-pike ne važi! Kao da se ništa loše nije dogodilo - pao je poljubac i njih dvoje su zagrljeni otišli kući!

Goca potvrdila

MUŽ SE NE LOŽI NA MENE, VEĆ NA ANU!

Goca je izjavila da bi Raši jedino oprostila prevaru s Kokićkom!

- Mužu bih samo Anu oprostila. On je obožava. On meni ne bi oprostio Rađena - rekla je pevačica, a na pitanje da li bi Ana Rađenu oprostila koleginicu, Goca je doviknula:

- Rađen se ne loži na mene, moj muž se loži na Anu!

MARIJA DEJANOVIĆ - Foto: Marina Lopičić