Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

(FOTO) MLADIĆ SA KOSOVA ZAPROSIO DEVOJKU, PA MU JE ONA POKAZALA FOTKU SA LETOVANJA IZ CG: Iza nje se krije istina koja ju je ostavila u šoku!

Veronika Koliki je bila najsrećnija žena na svetu, kada je njen sadašnji dečko zaprosio, a onda je pronašla fotografiju koja ju je ostavila bez teksta.

Žena
> 14:12h

Verona Koliki i njen verenik Mirand Buzaku su gledali stare fotografije, iz perioda kada je Verona bila mala, a pažnju im je privuklo nešto neočekivano.

Na jednoj od fotografija sa letovanja u Crnoj Gori, Verona pozira sa rođakama u plićaku, a u pozadini se vidi dečak koji pluta na dušeku. Mirand je gledajući fotografiju prepoznao dušek i majicu, a onda i samog sebe u tom istom dečaku od pre 10 godina.

Na prvi pogled nisu mogli da poveruju šta se dogodilo pa su odlučili da sve provere sa njegovim roditeljima.

"Ova fotografija je snimljena pre deset godina, a kad sam je pokazala vereniku, on je prepoznao majicu i dušek koji su bili isti kao njegovi", rekla je Veronika, pa su krenuli u ispitivanje.

Iako su se nalazili samo nekoliko metara jedno od drugog nisu se upoznali do prošlog leta kad su se susreli na rodnom Kosovu, a godinu dana kasnije su se verili u Turskoj.

Objava u kojoj je Verona podelila celu priču u samo nekoliko dana skupila je preko trideset hiljada lajkova, a mnogi korisnici Instagrama zaključili su da im je jednostavno bilo suđeno da završe zajedno.

Kurir.rs/Daily Mail, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZAPROSIO JE DEVOJKU NA IVICI PROVALIJE: Najlepši trenutak u životu prekinula im je KATASTROFA!