Foto: EPA/Daniel Del Zennaro

(VIDEO) NAVIJAČI MILANA ŽESTOKO IZVREĐALI SVOG SUPERSTARA: Donaruma plakao kao kiša!

Fudbaleri Milana ubedljivo su savladali ekipu Verone (3:0) u meču osmine finala Kupa Italije, a sam rezultat ostao je u senci sukoba navijača Milana sa supertalentovanim golmanom Rosonera Đanluiđijem Donarumom.

Fudbal
> 13:17h

Golman Milana se našao na udaru svojih navijača nakon izjave da je novi ugovor sa klubom potpisao pod psihološkim pritiskom.

Njegov agent Mino Rajola je spremio tužbu protiv Rosonera i traži raskid ugovora. Ta vest je razbesnela navijače Milana, koji su Donarumi poslali oštru poruku na meču sa Veronom.

Na tribinama su razvukli ogroman transparent na kom je pisalo: "Psihološko nasilje je šest miliona evra po sezoni i ugovor za brata parazita? Sad je dosta, odlazi!"

Poruka i skandiranje navijača teško je pogodilo Donarumu koji je u suzama napustio teren. Na društvenim mrežama se pojavio i snimak iz svlačionice na kome uplakanog 18-godišnjeg golmana teši iskusni Leonardo Bonući.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT! VEČITI DERBI VIŠE NIJE SVETKOVINA NAŠEG FUDBALA! Mirnije bi bilo da je odigran u zatvorima Paname ili Hondurasa!