Foto: Printscreen

SVE JE GORE

(VIDEO) SITUACIJA NIKADA NIJE BILA NAPETIJA: Nikola priznao Kiji da je zaljubljen u nju, a ovu reakciju niko nije očekivao!

Nikola Arsić se i pre ulaska izjasnio da mu se od devojka u kući dopada jedino Kija Kockar. Iako su svi mislili da je njegova izjava bila samo samo marketniški trik, nakon par dana se ispostavilo da mu je Kija zaista interesantna.

Stars
> 12:08h

Ove večeri oni su se osamili i tom prilikom Nikola je ispitivao Kiju o ljubavnom životu, a posebno ga je zanimalo kako se rodila ljubav između njenog dečka Andrije i nje.

Iako Kija neradno govori o svom privatnom životu, Nikoli se ovoga puta u potpunosti otvorila.

"Ja kada sam ga videla prvi put pre šest godina odmah mi je zastao dah. Ja sam radila tada u Budvi i imali smo zajedničke prijatelje. On je imao svoj šank i ja sam svako veče dolazila kod njega. Davao mi je komplimente, ali je uvek bio džentlmen prema meni. Ja sam ga odbijala, ali na kraju sam poklekla i smuvali smo se. Bili smo zajedno neko vreme, ali pošto mu nisam ništa verovala, rastali smo se", započela je Kija svoju ispovest.

Nikola je sa punom pažnjom pratio Kijino ispovedanje , a onda je usledilo njegovo priznanje koje je Kiju ostavila bez teksta.

"Dosta si pričala o njemu. Ja sam te stvarno zavoleo", priznao je Nikola Kiji.

Ona se na ovo samo nasmejala, ali Nikola se tu nije zauistavio te joj je priznao i da je zaljubljen u nju. Evo kako je sve to izgledalo:

Kurir.rs, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Burne, osuđivane i zabranjene: Poznati parovi koji su svoju ljubav započeli u rijalitiju