Foto: Promo

NOVOGODIŠNJI POKLONI PRI KUPOVINI NAMEŠTAJA

Novogodišnji praznici unose u naše domove radost porodičnih okupljanja i iznenađivanja najbližih novogodišnjim poklonima za kojima smo već krenuli u potragu.

Društvo

Tako je ovaj period, period velikih popusta, stoga ni pri kupovini nameštaja novogodišnji pokloni nisu izostali što govori primer fabrike nameštaja Atlas.

Naime, ova kompanija je za sve svoje kupce u periodu od 15.12. do 30.12. pored redovnih popusta obezbedila poklon od 15.000 rsd prilikom svake kupovine preko 150.000 rsd, omogućivši gotovo sajamske uslove i posle Sajma nameštaja. Prednost je što se promocija ne ograničava na asortimane određenih proizvođača kao što je to bio slučaj ranije, kada su se popusti odnosili na proizvode kompanije Atlas i italijanskih brendova IDP Italia, Pensarecasa.it i Stones, već se odnosi na kupovinu bilo kog komada koji nam se dopada, što uključuje rasvetu, dekoraciju, kao i mnogo toga drugog.

foto: Promo

Za one koji su manje upoznati sa ponudom fabrike nameštaja Atlas podsećamo da istu možete videti na njihovom sajtu ali i u maloprodajnim objektima u Beogradu, Čačku i Užicu na adresama navedenim na kraju teksta. U Atlas salonima mogu se videti njihove prepoznatljive sofe i ugaone garniture urađene u raznim materijalima, između ostalog kako ekološkim tako i onim pogodnim za kućne ljubimce, u kombinaciji sa drvetom i metalom, ali i prateći program za spavaće sobe, dnevne boravke i trpezarije. Takođe, tamo se može videti i veliki broj novih modela, predstavljenih premijerno na ovogodišnjem Sajmu nameštaja, ali i izuzetni proizvodi italijanskih partnera iz njihovih najnovijih kolekcija.

foto: Promo

I za kraj, ne zaboravite, ovo je period poklanjanja, ušuškane tople atmosfere sa najbližima ali i stvaranja novih uspomena i ostavljanja starih u godini iza nas. Možda će baš novi komad nameštaja označiti novi početak i omogućiti stvaranje novih lepih uspomena u narednim godinama, uz prave novogodišnje odluke koje donesete.

foto: Promo

Salon nameštaja Beograd- Bulevar Arsenija Čarnojevića 69a, prekoputa Kombank arene, tel. 011/ 2400-987 Salon nameštaja Čačak- Bulevar oslobodilaca Čačka 151, tel. 032/559-0-566 Salon nameštaja Užice- Javorska bb, Sevojno, tel. 031/512-244

Promo