Foto: Beta

ZAVOJ

ĐUKA, ODE RUKA: Maler poterao Miroslava Đukića

Trener Partizana se povredio lupajući šakom o sto dok je objašnjavao taktiku za večiti derbi

Fudbal
> 16:06h

Nije da smo ga ozbiljno shvatili, ali sada znamo definitivno - Miroslav Đukić nije slomio ruku tako što ga je žena udarila oklagijom! Zapravo, dogodilo se sledeće...

Trener Partizana, u pokušaju da uoči večitog derbija svojim fudbalerima objasni neke stvari, bio je prinuđen da udari šakom o sto i na taj način zaradio prelom ruke!

Naime, Đukić se na konferenciji za medije posle večitog derbija, završenog rezultatom 1:1, pojavio sa umotanom rukom, a na pitanje šta se dogodilo, odgovorio je kratko u šaljivom tonu:

- Udarila me žena oklagijom.

Nekoliko dana nakon ovoga, Đukić je tokom predavanja o večitom derbiju u Fudbalskom savezu Srbije otkrio kako je zapravo došlo do toga da završi s frakturom desne šake.

- Postoji nekoliko načina ubeđivanja igrača. Pričama, video-analizama, kada im pokazujem šta su dobro uradili, a šta ne. To su korekcije. Međutim, postoje i situacije da udarite šakom o sto, a onda vam možda pukne kost - rekao je Đukić.

Trener crno-belih je objasnio i da postoje situacije u kojima lepim rečima neke stvari jednostavno ne mogu da se objasne.

- Nekad može fleksibilno, a u nekim momentima mora čvrsto, pa kažeš igraču: ‚‘Ovo ne radiš ili letiš napolje“ - ispričao je Đukić.

Zna šta ga čeka

LETEĆU AKO NE BUDEM PRVI

Trener šampiona Srbije Miroslav Đukić svestan je da će dobiti otkaz ukoliko ne odbrani titulu.

- Ma ko vas pita?! Mislite da neko mene ili Miloja (trenera Zvezde Vladana Milojevića, prim. aut.) pita imamo li najbolju ekipu u Srbiji i Evropi? Ko od nas dvojice ne bude prvak - leti! Morate da napravite tu loptu i teren, ako ne uspete, predsednik će vas oterati - jasan je Miroslav Đukić.

Kurir / Anja Vukašinović

Foto: Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV SPORT! ZAŠTO HULIGANI U SRBIJI NEMAJU RAZLOGA ZA BRIGU?!