Foto: Damir Dervišagić/Dragan Kadić

padaju užasne prozivke

SKANDALOZAN SUKOB NE JENJAVA, U SVE SE UMEŠAO I VLADA MATOVIĆ: Vratio sam Anabelu na estradno nebo, molila me je za duet, a ona mi OVAKO vraća!

Stars
> 15:43h

Na estradnom nebu bukti novi rat - Vuk Mob i Anabela Atijas su opasno zaratili kada je reper pošteno izvređao njenu ćerku Lunu Đogani, a sada se u čitavu frku umešao i pevač Vlada Matović.

Podsetimo, Matović i Anabela sarađivali su dok je on bio član grupe Elitni odredi, kada su snimili i duetsku pesmu.

foto: PrintScreen/Youtube

Naime, u oštre poruke koje su reper i pevačica razmenjivali ničim izazvan umešan je i Vlada Matović, koga je Anabela potkačila. Upravo zato se i on oglasio povodom opšte gungule.

foto: Printscreen

- Sinoć mi se javio Vuk Mob, sa kojim sam inače dobar prijatelj i poslao mi je kompletnu prepisku između Anabele i njega. Bio sam šokiran kada sam video da Anabela, sa kojom sam sarađivao na pesmi "Beograd’", a koja je vremenom postala jedan od najvećih hitova Elitnih Odreda, samim tim i njen najveći hit, ima takvo loše mišljenje o meni i konstantno me kroz razgovor ponižava. Pogotovo što su Elitni Odredi tada bili grupa u velikom usponu, a Anabela je bila zvezda devedestih i mi smo njoj na neki način sa tim duetom pomogli da se vrati na muzičku scenu - prokomentarisao je Vlada, nakon čega je dodao još ponešto.

foto: Printscreen

- Želim da izjavim da Anabelu nisam video od 2011.godine, a poslednji put me je zvala pre nekoliko godina i ponudila je pesmu za duet, koju smo kao grupa odbili. Ukoliko Anabela želi marketinški prostor, to neka traži na drugom mestu, a ne preko mog imena bez ikakvog povoda. Podržavam Vuka u ovom konfliktu i želim samo da dodam da mi je jako smešno sve ovo što je napisala žena od 43 godine i iskreno mislim da je ozbiljna optužba javno nazvati nekog narkomanom bez ikakvog dokaza - završio je pevač.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Pulsonline.rs/Foto:Dragan Kadić/Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

CECA OČITALA BUKVICU ČOVEKU: U prepunom Sava centru, pevačica žestoko odbrusila! Ovo nikad do sada nije uradila!