Foto: Promo

ODLIČNE LAST MINUTE PONUDE ZA BOŽIĆNA PUTOVANJA U AGENCIJI TRAVELLAND

Zabava

Ako poželite da se već na početku naredne godine počastite jednim lepim putovanjem evropski gradovi su destinacije na koje treba da se uputite. Sa prvim danima 2018. godine krenuće i realizacija putovanja turističke agencije ,,Travelland” iz koje nam javljaju da je trenutno najveća potražnja za Pragom, Istanbulom, Venecijom i Milanom. Dubai je takođe aktuelan kao i tokom čitave godine. Prvi dani januara su idealni za posete ovim destinacijama pre svega zato što su gužve manje a samim tim i ugodjaj lepši.

foto: Promo

Prag važi za jedan od najlepših gradova Evrope i svojim kulturnim i istorijskim znamenitostima privlači turiste i putnike iz čitavog sveta. Ukoliko želite da uživo vidite Hradčane, katedralu svetog Vita, Karlov most ili pak da probate čuvene češke specijalitete iskoristite odličnu ,;Travellandovu” ponudu i uputite se ka Pragu već 03.01. po ceni od 65€.

foto: Promo

Istanbul - jedinstveni centar kulture i trgovine tokom vekova, veliko raskršće civilizacija i religija i najveći grad koji se prostire na dva kontinenta će rado i tokom 2018. godine dočekati turiste iz naše zemlje. Turistička agencija ,,Travelland” vam omogućuje da odaberete da li želite da putovanje za Istanbul sprovedete avionom ili autobusom te u njihovoj turističkoj ponudi imate polaske 04.01. i 05.01. po ceni već od 89€.

foto: Promo

Glavni turistički centri severnog dela Apenina, Milano i Venecija, odličan su izbor za ljubitelje Italije. Duomo, Galerija Vitoria Emanuela ili Trg Svetog Marka i Rialto su samo neke od znamenitosti koje možete posetiti na jednom od ova dva putovanja.

foto: Promo

Ako ipak želite da se otisnete u toplije, tropske krajeve turistička agencija ,,Travelland” će vas povesti u Dubai, dragulj Arabijske pustinje i luksuzni raj na obalama Persijskog zaliva. Božić u Emiratima je spektakl sam po sebi jer su u ovom periodu godine perosečne temperature u Dubaiju mnogo veće nego kod nas te je i atmofera sasvim drugačija i obećava doživljaj za pamćenje.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije: http://www.travelland.rs/

foto: Promo

Promo tekst - Foto: Promo