Foto: Printscreen YouTube/Ruptly TV

da nije bilo njih...

(VIDEO) POVRATAK IZ PAKLA: Deca se šetala ulicama i začula sablasne zvuke ispod zemlje. Usledio je ŠOK!

Čovek u ruskom gradu Kursku spasen je od sigurne smrti nakon što je preživeo čitav jedan dan zarobljen u podzemnom sistemu za grejanje.

Planeta
> 20:00h

U ponedeljak su deca čula čudan glas koji je dolazio ispod zemlje u Kursku. Zbunjeni dečaci su požurili da istraže zvuke iz podzemlja. Kroz rupu u betonu i zamrznute zemlje, ugledali su ljudsko oko i prst čoveka koja je očajnički zapomagao.

Kada su stigli spasioci, pronašli su čoveka od oko 40 godina zaglavljenog u podzemnoj mreži cevi koja isporučuje toplu vodu za stanovnike Kurska iz gradskih toplana.

foto: Printscreen YouTube/Ruptly TV

Prava je sreća da je čovek preživeo, jer se cevi zime zagreju i do 130 stepeni Celzijusa, što bi sigorno spržilo osobu koja dođe u kontakt sa njima.

Na sreću deo cevi bio je pokriven izolacijom i toplota u cevima se nije podigla do maksimuma.

U strahu za život čoveka i bez mnogo vremena za bacanje, hitna pomoć je potražila obližnji otvor koji vodi do podzemne mreže cevi.

Kada su nesrećnika izvukli na površinu on je na sebi je imao samo gaće. Kako je objasnio, morao je da skine svu odeću kako bi lakše manevrisao u skučenom prostoru pod zemljom. rekao je da je čitav dan tražio izlaz.

Priznao je da je bio pijan i da se ne seća kako je završio ispod zemlje.

Kurir.rs/rt.com

Foto: Printscreen Youtube/Ruptly TV

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SPREMITE SE ZA NAJGORI DAN U 2017 GODINI!!!