Foto: print skrin instagram

dosta joj je

PLJUVALI SU JE ZBOG VEŽBANJA U TRUDNOĆI: Fitnes instruktorka im je ovom fotografijom zapušila usta! Evo šta je poručila!

Žena
> 16:30h

Fitnes instruktorka Sara Stejdž do poslednjeg dana drugog stanja trpela je razne kritike, najviše zbog pločica na stomaku i vežbi sa kojim nije prestajala.

A sada? Sara se slikala osam nedelja posle porođaja sa jednim važnim razlogom.

Sara Stejdž je uprkos prognozama nevernika rodila zdravog dečaka kome su roditelji dali ime Logan.

Sada kada je dokazala da je moguće da fit trudnica rodi zdravo dete, Sara je odlučila da odgovori hejterima. "Prošlo je dva meseca od porođaja i mislim da je pravo vreme da odgovorim na neka pitanja. Ne, nisam još počela da vežbam jer želim da mi rez posle porođaja potpuno zaceli. Da, za sada samo dojim. Da, uzimam dodatke da bih imala dovoljno mleka i da, vratila sam kilažu koju sam imala pre Logana. Najviše zasluge za to imaju dojenje i zdravoj ishrana", rekla je fitnes instruktorka.

Ona se ipak požalila da je posle porođaja izgubila zadnjicu i mišiće na stomaku. "Imam i opuštenu kožu oko pupka koja oblikom nekako liči na "zlo oko" pa je doživljavam kao zaštitu od trolova na internetu, a kad smo kod toga, što se dogodilo sa svima onima koji su rekli da će se Logan roditi nezdrav?"

(Kurir.rs/ SuperŽena, Foto:InstagramPrintSkrin)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BIZARAN TREND MEĐU TRUDNICIMA: Specijalnom metodom uvlače stomak i imaju dobar razlog za to!