Foto: Printscreen Facebook

monstruozan zločin u engleskoj

(VIDEO) ZAKLAO TRI SINA, ŽENU I SEBE: Otkrivena jeziva hronologija masakra! Policija šokirana porukom koja je pronađena u kući!

Alan Hav (40) zaklao je trojicu sinova: Liama (13), Nila (11) i Rajana (6) u porodičnoj kući, a suprugu Kloud (39) je ubio sekirom pre nego što je izvršio samoubistvo.

Planeta
> 15:00h

Ovaj ugledni profesor u jednoj engleskoj školi, ostavio je i jezivu oproštajnu poruku pre nego što je izvršio masakr.

"Žao mi je zbog načina na koji sam ih ubio ali nisam imao drugog izbora",

stoji u poruci pronađenoj u kući.

Na mestu ubistava 29. avgusta, pronađena je još jedna poruka koja je ostavljena kod zadnjih vrata kuće u kojoj je pisalo: "Molim vas, ne ulazite."

Hav je u oproštajnoj poruci objasnio da je mu je lakše da ubije svoje sinove nego da trpe traume zbog njegovog samoubistva. Ostavio je i upustvo da bude kremiran, a da njegov pepeo bude rasut u more. Insistirao je da ne bude sahranjen kao katolik.

U pismu je govorio i o svojim brigama i problemima na poslu. Istraga je utvrdila da je Hav planirao ubistva unapred, i do detalja sve isplanirao.

" Suprugu i decu ubijao je u razmacima, a prvo su ubijeni supruga pa najstarija deca jer je računao da oni mogu da pruže veći otpor. Pogubljeni su na način koji ih je onesposobnio da zovu pomoć", stoji u izveštaju iz istrage.

Tela porodice Hav su otkrivena kada je Majka Alana Hava pronašla koverat sa jezivom porukom na zadnjim vratima.

"Kada se ljudi nađu u teškim mentalnim stanjima, kao što su veoma teške psihotične duševne bolesti, njihovo rasuđivanje je ozbiljno narušeno" rekao je Hari Kenedi profesor Centralne mentalne bolnice koji je lečio Hava od depresije.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURUR TV VESTI! SRBIJA NE ODUSTAJE OD MLADIĆA!