Foto: Printscreen Youtube

privlači metal

(VIDEO) SIRIJSKI SUPERDEČAK BOJI SE SVOJE MOĆI: Molim ruske naučnike da mi pomognu!

Sirijski dečak koji je izbegao iz Latakije postao je poznat po svojoj natprirodnoj moći.

Planeta
> 14:35h

Zulfikar Ibrahim ima sposobnost da privlači metalne predmete koji se lepe za njegov stomak kao na magnet. Njegovi baka i deka se samo nadaju da „magnetizam“ koji poseduje neće štetiti njegovom zdravlju.

“Zabrinuti smo zbog ovog fenomena. Iskreno, ne bismo voleli da ga to bilo kako poremeti u budućnosti. Pošto je Rusija specijalizovana za ovakve slučajeve, želeloi bismo da ga njihovi stučnjaci ispitaju i kažu nam o čemu se radi i kakva je to vrsta energije koju on poseduje“, kaže njegov deka.

Maleni Ibrahim kaže da je primetio da poseduje supermoć kada mu je ispala kašika dok je jeo supu, a koja se zalepila za njegov stomak.

“Jeo sam, a kašika mi je ispala. Hteo sam da je podignem, ali ona se zalepila za moj stomak. Deka mi je skinuo kašiku sa stomaka, obrisao je i stavio je na sto.

Uzeo sam i viljušku, kašiku i ponovo ’zalepio’ za stomak. Moj stomak privlači sve što ima metal u sebi. Posle smo tetka i ja tražili na Jutjubu da li postoji još neko ko to može da radi. Ispostavilo se da ima još mnogo slučajeva kao što sam ja“, ispričao je za RT.

Kurir.rs/RT

Foto printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NAJORIGINALNIJI MATEMATIČKI ODGOVOR!